حمله سایبری گسترده به شرکت های آلمانی

کمیته رکن چهارم – هکرهای چینی با استفاده از یک نرم‌افزار مخرب، به شرکت‌های آلمانی حمله کرده‌اند.

شرکت‌های چندملیتی «BASF»، زیمنس، هنکل (Henkel) و چندین مرکز دیگر المان به تازگی اعلام کرده‌اند که مورد حمله سایبری قرارگرفته‌اند. یک رسانه‌ی این کشور توضیح داد به احتمال زیاد این تهاجم از سوی گروه‌های هکری وابسته به دولت چین صورت گرفته است.

کنسرسیوم ادارات رادیویی دولتی جمهوری فدرال آلمان (ARD)، توضیح داد هکرها از نوعی بدافزار به نام وینتی (Winnti) استفاده کرده‌اند. این نرم‌افزار مخرب امکان دسترسی از راه دور به شبکه‌های رایانه‌ای قربانی را فراهم می‌کند. تجزیه‌وتحلیل کدهای این بدافزار نشان می‌دهد کدام شرکت‌ها توسط هکرهای وابسته به دولت چین مورد حمله قرار گرفته‌اند.

در کنار شرکت‌های فناوری یاد شده، تولیدکننده دارو روچ (Roche) ، گروه هتل‌های ماریوت (hotels group Marriott)، هواپیمایی لاین ایر (airline Lion Air)، گروه سومیتومو (conglomerate Sumitomo) و گروه شیمیایی شین اتسو (Shin-Etsu) نیز تحت تأثیر حمله مذکور قرار گرفته‌اند.

تاکنون سومیتومو، هنکل و روچ تأیید کرده‌اند که توسط بدافزار وینتی به آن‌ها حمله شده است. با وجود این همه‌ی آن‌ها توضیح می‌دهند که هیچ نوع اطلاعات حساسی از دست نرفته است. از طرفی هیچ‌یک از آن‌ها نسبت به این که آیا حمله از سوی چین صورت گرفته است یا نه اظهار نظر نکرده‌اند.

شین اتسو، سومیتومو، لاین ایر، ماریوت و والو (Valve) نیز از اظهارنظر خودداری کردند.

بایر (Bayer)، شرکت تولیدکننده دارو، در اوایل سال ۲۰۱۹ اظهار کرد، باور دارد از سمت چین یک حمله سایبری به آن صورت گرفته است. این مسئله خطر سرقت اطلاعات و اختلال در کسب‌وکارها را برجسته ساخت.

این اولین بار نیست که بدافزار وینتی به سامانه‌های آلمانی حمله می‌کند. گروه فناوری « ThyssenKrupp» نیز در سال ۲۰۱۶ توسط همین نرم‌افزار مخرب موردتهاجم قرار گرفته بود.

منبع : سایبربان

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Green Captcha Characters Below.