کمبود تراشه بر کلاهبرداری‌های الکترونیکی افزود

کمیته رکن چهارم – شرکت ERAI‌ اعلام کرد: سال میلادی گذشته ۱۰۱ مورد کلاهبرداری الکترونیکی از سوی شرکت‌های مستقر در آمریکا گزارش شد که بالاتر از ۷۰ مورد در سال ۲۰۲۰ و ۱۷ مورد در پنج سال گذشته بود.

مارک اسنیدر، رئیس شرکت ERAI،اظهار کرد: شرکت‌هایی که به دنبال خرید تراشه‌هایی بودند که قادر نبودند از طریق توزیع‌کنندگان معتبر و مجاز تامین کنند، سعی کردند از واسطه‌های کمتر شناخته شده خرید کنند و پول برای خرید کالایی انتقال دادند که هرگز به دست آنها نرسید. گزارش این کلاهبرداری، داوطلبانه بوده و اکثر کلاهبرداری‌های الکترونیکی توسط واسطه‌های فروش تراشه در چین، اتفاق افتاده است.

به گفته کارشناسان صنعتی، اگرچه یک پایگاه داده قطعات تقلبی دولتی به نام GIDEP وجود دارد اما امکان گزارش‌دهی ناشناس ندارد. از این رو شرکت ERAI، به پایگاه داده اصلی تبدیل شده که شرکت‌ها برای بررسی مشکلات تراشه تقلبی و گزارش کلاهبرداری استفاده می‌کنند.

با این حال، جدیدترین آمار نشان داد شمار وقایع تراشه تقلبی که در سال ۲۰۲۱ به ERAI گزارش شد، ۵۰۴ مورد و در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۶۳ مورد بود و افت چشمگیری در مقایسه با ۹۶۳ مورد در سال ۲۰۱۹ داشتند.

اسنیدر با بیان این که تعطیلی‌های مربوط به پاندمی کووید ممکن است فعالیت تامین کنندگان محصولات تقلبی را دشوارتر کند، اظهار کرد: کالاهای تقلبی پیشرفتگی بیشتری پیدا می‌کنند.

بر اساس گزارش رویترز، آمار واقعی احتمالا بسیار بیشتر است زیرا شرکت‌ها از این واهمه دارند که شهرت برندشان مخدوش شود و ترجیح می‌دهند خرید تراشه تقلبی را گزارش نکنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Red Captcha Characters Below.