رشد ۵۰ درصدی حملات باج افزاری اندروید

کمیته رکن چهارم – شمار باج‌افزارهایی که کاربران سیستم عامل اندروید را هدف قرار داده‌اند، در عرض یک سال، ۵۰ درصد رشد داشته است. این میزان رشد به این دلیل بوده است که مجرمان سایبری، هر روز به دنبال سیستم‌ها و روش‌های بیشتری برای نفوذ هستند و در نتیجه، به میزان بیشتری از این باج‌افزارها برای رسیدن به اهداف خود استفاده می‌کنند.

به گزارش کمیته رکن چهارم،هر روز تلاش‌های بسیار زیادی برای آلوده کردن گوشی‌های هوشمند و تبلت‌های دارای نرم‌افزارهای مخرب صرف می‌شود و این موضوع، غالباً به این دلیل است که جهت‌گیری کاربران به گونه‌ای است که علاقه‌مندند اطلاعات ارزشمند خود را روی دستگاه‌های خود ذخیره کنند.

به گفته پژوهشگران امنیت سایبری شرکت امنیتی eset، بیشترین میزان این حملات در نیمه نخست سال ۲۰۱۶ رخ داده است.
ابتدا مناطق شرقی اروپا، هدف اصلی پخش کنندگان باج‌افزار قرار گرفته بود، اما اکنون تمایل توزیع کنندگان تغییر کرده و شواهد و مدارک نشان می‌دهد که در حال حاضر ۷۲ درصد حملات موفق باج‌افزاری، روی کاربران ایالات متحده انجام شده است.

دلیل تغییر منطقه هدف حملات باج‌افزاری، بیشتر به مسائل مالی برمی‌گردد. کاربران تلفن همراه در ایالات متحده، ثروتمندتر از افرادی هستند که در شرق اروپا زندگی می‌کنند. به همین خاطر، پخش کنندگان باج‌افزار می‌توانند با تمرکز بر روی کاربران آمریکایی، پول بیشتری به جیب بزنند.

لاکرپین، شکل تهاجمی ویژه از باج‌افزاری اندرویدی است که دائماً در حال تکامل بوده است.
این باج‌افزار، ابتدا در آگوست ۲۰۱۵۵ کشف شد. لاکرپین معمولاً اپلیکیشن‌های جعلی و مخرب را گسترش می‌دهد.

اشکال دیگری از باج‌افزارهای اندروید هم وجود دارد که سال‌هاست همچون خاری در چشم کاربرانند.
توسعه دهندگان برنامه‌های مخرب همواره در تلاش هستند که به هر شکلی،  با بدافزارهای جدید، به سیستم‌ها نفوذ کنند. گفتنی است یکی از جدیدترین اشکال بدافزار اندروید، چارجر است که با حملات تند و برق‌آسای خود، به سرقت اطلاعات شخصی کاربران می‌پردازد.

منبع: زد.دی.نت،

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


Type The Blue Captcha Characters Below.