تلگرام نسبت به ممنوعیت فعالیتش از سوی SEC واکنش نشان داد

کمیته رکن چهارم – توسعه‌دهندگان «شبکه باز تلگرام» (Telegram Open Network) با ارسال نامه‌ای به سرمایه‌گذاران این پلتفرم، به توضیح محدودیت‌های اعمال شده توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) پرداختند.

 به نقل از «کوین تلگراف» و بر اساس نامه‌ای که برای سرمایه‌گذاران ارسال شد، تلگرام و توسعه‌دهندگان TON طی ۱۸ ماه گذشته به طور مرتب با SEC در حال مکاتبه بوده‌اند تا از رویکرد آنها در خصوص پروژه گرام مطلع شوند. تلگرام در این نامه ضمن محکوم کردن اقدام کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا می‌نویسد:

 اقدام کمیسیون بورس و اوراق بهادار در خصوص به جریان انداختن دعوی قانونی در چنین شرایطی باعث ناامیدی و تعجب ما شد و آن را محکوم می‌کنیم.

 

تلگرام در بخش دیگری از نامه می‌نویسد که در حال پیدا کردن بهترین راه برای رفع مشکل پیش آمده است تا کمترین ضرر متوجه سرمایه‌گذاران و افراد ذی‌نفع شود. این در حالی است که تلگرام می‌گوید تاخیر در عرضه پروژه، یکی از گزینه‌هاست اما تنها گزینه نیست.

پس از آنکه SEC اعلام کرد عرضه اولیه سکه از جانب تلگرام غیر قانونی است، قرار منع موقت آن را نیز صادر نمود. در حکم این کمیسیون، ۲۴ اکتبر (۲ آبان) به‌عنوان تاریخ جلسه دادرسی در نیویورک تعیین شده است.

«ناتانائیل پاپر» (Nathaniel Popper)، خبرنگار بخش فناوری نیویورک تایمز، ۱۲ اکتبر (۲۰ مهر) در توییتر خود ضمن اشاره به حضور سرمایه‌گذاران بزرگی همچون «بنچمارک»، Sequoia و «لایت اسپید» در عرضه اولیه تلگرام می‌نویسد:

 دستور کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا نسبت به توقف فعالیت ارز دیجیتال تلگرام، این سوال را ایجاد می‌کند که چطور شرکت‌های بزرگ سرمایه‌گذاری ۱٫۷ میلیارد دلار سرمایه در اختیار یک شرکت دیگر می‌گذارند و خود را قانع می‌کنند که قانون‌گذاران سد راه‌شان نخواهند بود. بنچمارک، Sequoia و لایت اسپید از جمله این شرکت‌ها هستند.

 

روز گذشته کانال خصوصی سرمایه‌گذاران اولیه شبکه باز تلگرام با پاک کردن تمامی پست‌های پیشین اعلام کرد که تا روشن شدن وضعیت قانونی پیرامون گرام، فعالیتش را به حالت تعلیق در خواهد آورد.

مدت‌هاست که SEC نسبت به رویکرد منفعلانه و عاری از شفافیت خود در حوزه ارزهای دیجیتال و ICOها مورد انتقاد قرار می‌گیرد. اواخر ماه سپتامبر (شهریور) گروهی از قانون‌گذاران کنگره آمریکا با ارسال نامه‌ای به رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار، «جی کلیتون» (Jay Clayton)، بر ضرورت صدور دستورالعملی شفاف تاکید کردند. پیش‌تر «وارن دیویدسون» (Warren Davidson)، از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا، میزبان میزگردی در خصوص ارزهای دیجیتال بود. در این میزگرد شرکت‌کنندگان به ابراز نگرانی‌های خود در مورد چارچوب‌های قانونی فعلی در حوزه ارزهای دیجیتال و عرضه اولیه سکه پرداختند.

اوایل سال جاری میلادی، «جان برلا» (John Berlau)، عضو ارشد اندیشکده آزادی‌خواهان در موسسه «کامپتتیو اینترپرایس» (Competitive Enterprise)، رویکرد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در حوزه ارزهای دیجیتال و ICOها را به باد انتقاد گرفت، این رویکردها را «ظالمانه» توصیف نمود و گفت که اتخاذ چنین قوانینی موجب نابودی نوآوری‌های انقلابی خواهد شد. برلا همچنین اعلام کرد که اگر SEC ارزهای دیجیتال را به شکل اوراق بهادار به رسمیت بشناسد، تهدیدی برای کارایی فناوری بلاک چین به حساب خواهد آمد. اوایل ماه آوریل (اردیبهشت) قانون‌گذاران آمریکا ضمن بازنگری در قانون طبقه بندی توکن‌ها، ارزهای دیجیتال را از قوانین اوراق بهادار جدا کردند.  

منبع: ارز دیجیتال

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Red Captcha Characters Below.