برای حفظ امنیت در شبکه ‌های اجتماعی باید به چه نکته‌هایی توجه کرد؟

کمیته رکن چهارم –  پلتفرم شبکه های اجتماعی، بسیار محبوب و پر بازدید توسط افراد مختلف است، به همین دلیل یکی از اهداف مهم مجرمان اینترنتی برای بدست آوردن اطلاعات یا کارهای دیگرشان، این شبکه ها هستند. از این رو حفظ امنیت در شبکه های اجتماعی بسیار مهم و قابل توجه می باشد.

از خانواده و دوستان خود بخواهید این نکات را دنبال کنند تا با خیال راحت از شبکه های اجتماعی لذت ببرند.

  1. تنظیمات امنیتی و حریم شخصی را جدی بگیرید: تنظیمات امنیتی و حریم شخصی در حساب‌های شبکه‌های اجتماعی برای حفظ امنیت شما هستند. این تنظیمات به شما کمک می‌کنند تا تعیین کنید چه کسانی پست‌‌های شما را ببینند، چه اطلاعاتی از شما مشخص شود و…
  2. چیزی که اشتراک گذاری کردید را نمی‌توانید پس بگیرید: از اعتبارتان در شبکه‌های اجتماعی مراقبت کنید. چیزی که آنلاین پست کنید، در اینترنت یا روی دستگاه بقیه کاربرها می‌ماند. قبل از اینکه عکس یا پستی را ارسال کنید، حتما قبل از آن مطمئن باشید که بعدا پشیمان نمی‌شوید. در نظر بگیرید که برخی درخواست‌های شغلی تنها به خاطر پست‌های متقاضیان در شبکه‌های اجتماعی رد شده‌اند.
  3. اطلاعات شخصی را خصوصی نگاه دارید: هوشیار باشید که چه اطلاعات شخصی‌‌ای را در شبکه های اجتماعی پست می‌کنید. هر چه اطلاعات بیشتری از خودتان پست کنید، به همان میزان امکان سرقت هویت یا حمله‌های دیگر علیه شما بیشتر می‌شود.
  4. موقعیت‌های مختلف را شناسایی کنید و عکس‌العمل صحیحی داشته باشید: اگر شخصی مزاحم است یا پست‌ و عکس خشونت‌آمیز نسبت به گروه خاصی منتشر کرده است، حتما آن را گزارش دهید و از دایره دوستان خود خارج کنید.
  5. نرم‌‌افزارهای روی دستگاه خود را به روز نگاه دارید: مرورگر، سیستم عامل و تمام نرم‌افزارهایی که روی دستگاهتان است را به روز نگاه دارید. به روز بودن نرم‌‌افزارها جلوی تهدید‌های سایبری زیادی را می‌گیرد.
  6. تا جایی که می‌شود حساب‌ خود را شخصی نگاه دارید: برای اینکه در شبکه‌های اجتماعی امن بمانیم، اگر می‌توانیم، حتما حساب‌هایمان را شخصی نگاه داریم تا روی افرادی که ما را دنبال می‌کنند یا دوست‌مان هستند کنترل داشته باشیم. کنترل بدین معنی است که اجازه ندهید شخص غریبه پست‌ها و عکس‌های شما را ببیند.
  7. کلمه عبور پیچیده‌، تصادفی و طولانی انتخاب کنید: مطمئن شوید که کلمه عبورتان حداقل ۱۲ حرف را دارد که شامل حروف کوچک، بزرگ، اعداد و حروف خاص است. این کلمه عبور باید کاملا تصادفی باشد. برای این کار می‌توانید از نرم‌افزارهای مدیریت رمزعبور مانند LastPass استفاده کنید.
  8. یک حساب کاربری، یک رمزعبور: هر حساب کاربری آنلاینی که دارید، باید رمزعبور منحصربفرد خودش را داشته باشد. یک رمزعبور را برای بیش از یک حساب کاربری استفاده نکنید.
  9. اگر شک دارید، پاک کنید: به حس ششم‌تان اعتماد کنید. برای مثال اگر مشکوک هستید به نرم‌افزاری، آن را پاک کنید.

منبع : استای سیف آنلاین

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Red Captcha Characters Below.