پرش به محتوا
آخرین اخبار
سرقت هزاران حساب Microsoft ۳۶۵ با دور زدن احراز هویت چندمرحله‌ای حملات فعال به Magento با آسیب‌پذیری روز صفر StyleSmuggler نشت اطلاعات بیش از یک میلیون کاربر Mathspace هکرها از دو آسیب‌پذیری بحرانی MikroTik برای تصاحب روترها استفاده می‌کنند ChatGPT به سبک نوشتاری کاربران نزدیک‌تر می‌شود بدافزار JSCeal حساب‌ها و اطلاعات کاربران رمزارز را هدف می‌گیرد عامل‌های OpenAI از یک ویکی برای ارتباط با یکدیگر استفاده کردند هک هزاران وب‌سایت برای انتشار حملات ClickFix سرقت هزاران حساب Microsoft ۳۶۵ با دور زدن احراز هویت چندمرحله‌ای حملات فعال به Magento با آسیب‌پذیری روز صفر StyleSmuggler نشت اطلاعات بیش از یک میلیون کاربر Mathspace هکرها از دو آسیب‌پذیری بحرانی MikroTik برای تصاحب روترها استفاده می‌کنند ChatGPT به سبک نوشتاری کاربران نزدیک‌تر می‌شود بدافزار JSCeal حساب‌ها و اطلاعات کاربران رمزارز را هدف می‌گیرد عامل‌های OpenAI از یک ویکی برای ارتباط با یکدیگر استفاده کردند هک هزاران وب‌سایت برای انتشار حملات ClickFix
اخبار

قابلیت جدید اینستاگرام بازیابی محتوای حذف شده را ممکن می‌کند

بهمن ۱۷, ۱۳۹۹ نوشتهٔ nr بدون نظر

کمیته رکن چهارم – اینستاگرام در آخرین بروزرسانی خود، از ویژگی جدیدی خبر داد که امکان بازیابی محتوای حذف شده از جمله عکس، ویدیو و استوری را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. کاربران در صورت تایید هویت می‌توانند اطلاعات حذف شده را بازیابی کنند.

ویژگی جدید برای کاربرانی که حساب کاربری آنها در معرض خطر هکرها قرار دارد، گزینه مناسبی محسوب می‌شود و می‌تواند مانع حذف محتوای تصویری از اکانت آنها شود. در واقع اگر هکرها، محتوای حساب کاربری را حذف کنند، با این ویژگی اطلاعات برای همیشه حذف نخواهد شد و در پوشه‌ای به نام اخیرا حذف شده یا «Recently deleted» به مدت ۳۰ روز ذخیره می‌ماند.

کاربران در بازه زمانی ۳۰ روز از زمان حذف شدن محتوای مربوطه فرصت دارند به پوشه Recently deleted مراجعه کنند. کلیه محتواهایی که به تازگی حذف شده باشند، در این پوشه قابل رویت هستند و کاربر می‌تواند هر محتوایی که مد نظرش بود مجددا بازیابی کند. البته تنها در صورت تایید هویت اجازه بازیابی اطلاعات به کاربر داده می‌شود. در واقع ویژگی جدید امنیت بالایی دارد و به هر کسی اجازه حذف همیشگی یا بازیابی محتوای منتشر شده را نمی‌دهد.

همان ‌طور که گفته شد در قسمت Recently deleted، عکس‌ها، ویدیوها، ریلزها، ویدیوهای IGTV و استوری‌های حذف شده ذخیره می‌شود. البته در نظر داشته باشید که استوری‌ها تنها برای ۲۴ ساعت در قسمت بایگانی ذخیره می‌ماند و اگر کاربر استوری مربوطه را بازیابی نکند، از قسمت بایگانی نیز حذف خواهد شد. بقیه محتواها در این قسمت به مدت ۳۰ روز باقی می‌ماند تا کاربر زمان کافی برای بازیابی آنها در اختیار داشته باشد و سپس بعد از گذشت ۳۰ روز اطلاعات مربوط به پوشه Recently deleted نیز حذف خواهد شد.

برای دسترسی به پوشه جدید، کافی است در آخرین نسخه اینستاگرام به قسمت تنظیمات وارد شده و سپس حساب کاربری (Account) را انتخاب کنید تا بتوانید پوشه Recently deleted را ببینید.

منبع : دیجیاتو

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Red Captcha Characters Below.