پرش به محتوا
آخرین اخبار
OpenAI پس از آزمون‌های امنیتی، محیط آموزش مدل‌های پیشرفته را محدودتر کرد گوگل استفاده تبلیغاتی از داده‌های Gmail و Photos را به انتخاب کاربر مشروط کرد حمله فعال به VeloCloud تأیید شد؛ مدیران سامانه فوراً اصلاحیه نصب کنند نفوذ به سامانه Quest Diagnostics اطلاعات برخی بیماران را در معرض دسترسی قرار داد HPE نقص‌های بحرانی ArubaOS را اصلاح کرد؛ تجهیزات شبکه به‌روز شوند نسخه قدیمی Popcorn Time می‌توانست راه نفوذ به رایانه‌ها باشد؛ آن را حذف کنید هشدار Railway درباره احتمال افشای کلیدهای دسترسی؛ اطلاعات محرمانه تعویض شوند نقص Signal می‌توانست مانع قطع کامل تماس شود؛ برنامه را به‌روز کنید OpenAI پس از آزمون‌های امنیتی، محیط آموزش مدل‌های پیشرفته را محدودتر کرد گوگل استفاده تبلیغاتی از داده‌های Gmail و Photos را به انتخاب کاربر مشروط کرد حمله فعال به VeloCloud تأیید شد؛ مدیران سامانه فوراً اصلاحیه نصب کنند نفوذ به سامانه Quest Diagnostics اطلاعات برخی بیماران را در معرض دسترسی قرار داد HPE نقص‌های بحرانی ArubaOS را اصلاح کرد؛ تجهیزات شبکه به‌روز شوند نسخه قدیمی Popcorn Time می‌توانست راه نفوذ به رایانه‌ها باشد؛ آن را حذف کنید هشدار Railway درباره احتمال افشای کلیدهای دسترسی؛ اطلاعات محرمانه تعویض شوند نقص Signal می‌توانست مانع قطع کامل تماس شود؛ برنامه را به‌روز کنید
اخبار

یک قابلیت جدید واتس‌ آپ به زودی عرضه می شود

تیر ۱۷, ۱۴۰۰ نوشتهٔ nr بدون نظر

کمیته رکن چهارم – واتس‌اپ به‌تازگی قابلیت جدیدی به نام «View Once» را به‌صورت آزمایشی در اختیار برخی از کاربران نسخه بتای اندروید این اپلیکیشن پیام‌رسان قرار داده است.

به لطف این قابلیت، پیام‌های ارسالی پس از دیده‌شدن توسط شخص دریافت‌کننده، حذف اخبار و اطلاعاتی که این روزها در خصوص هک یا نشت اطلاعات کاربران در فضای وب منتشر می‌شود، این نکته را به ما یادآور می‌شوند که تا چه اندازه، اطلاعات شخصی‌مان در معرض خطر و تهدید دسترسی هکرها قرار دارد.

چند روز پیش خبری درباره نشت اطلاعات لینکدین منتشر و اعلام شد که یک هکر توانست به بیش از ۹۰درصد اطلاعات شخصی کاربران این شبکه اجتماعی دسترسی پیدا کند. بنابراین لزوم استفاده از ابزارها و ویژگی‌هایی که بتوانند امنیت اطلاعات‌مان را در این فضا ارتقا دهند، بیش از پیش احساس می‌شود. به همین دلیل قابلیت View Once اپلیکیشن واتس‌اپ می‌تواند بسیار مفید و کاربردی باشد. این شرکت اخیرا نسخه آزمایشی این قابلیت را در اختیار برخی از تسترها قرار داده است. به لطف این قابلیت، پیام‌های کاربر ارسال‌کننده پیام در قالب متن یا هرگونه فایل تصویری، صوتی یا ویدئویی، پس از مشاهده توسط شخص دریافت‌کننده و خروج از صفحه چت، حذف خواهند شد.

اگر جزو دریافت‌کنندگان این قابلیت باشید، در کنار دکمه «ارسال» پیام، دکمه‌ای شبیه به تایمر را که درون آن عدد «۱» قرار دارد، مشاهده می‌کنید. اگر روی این دکمه تپ کنید، قابلیت View Once برای این پیام فعال می‌شود و پس از رؤیت توسط شخص دریافت‌کننده، حذف می‌شود. البته باید توجه داشت که این قابلیت با قابلیت پیام‌های محوشونده متفاوت است. زمانی که قابلیت پیام‌های محوشونده را فعال می‌کنید، واتس‌اپ به‌صورت خودکار، پیام‌ها را بعد از گذشت هفت روز پاک می‌کند. هر دو ویژگی به‌منظور ارتقای امنیت اطلاعات و حفاظت از حریم خصوصی کاربران طراحی شده‌اند، اما کارکردهای متفاوتی دارند و کاربر می‌تواند از هر دو مورد یا یکی از موارد استفاده کند.

البته نقطه‌ضعف‌‎هایی نیز برای این قابلیت گزارش شده است؛ برای نمونه می‌توان با گرفتن اسکرین‌شات یا ضبط صفحه نمایش، سندی از پیام‌های ارسالی را ذخیره کرد. با این حال، شاید این موارد در نسخه نهایی این قابلیت رفع شود.

هنوز زمان دقیقی برای عرضه عمومی ‌این قابلیت یا عرضه آن برای کاربران ‌آی‌اواس و نسخه دسکتاپ واتس‌اپ اعلام نشده است.

منبع : خبر فارسی

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Red Captcha Characters Below.