آموزش:‌ دوزاده نکته حیاتی و مهم امنیتی

کمیته رکن چهارم – تهدیدهای مربوط به امنیت سایبری قابل پیش‌بینی نیست اما نگاه دقیق به آنها و اجرای اقدامات امنیتی مناسب یک تصمیم عاقلانه به نظر می‌رسد. علاوه بر تلاش هکرها برای دسترسی به داده‌های ما، دانستن این نکته ضروری است که گاهی خود ما نیز با انجام اشتباهاتی راه را برای سودجویان هموار می‌کنیم.

اگر با تجهیزات هوشمند به اینترنت متصل هستید از انجام این ۱۲ کار اجتناب کنید.

هنگام تنظیم سوالات امنیتی ، پاسخ‌های صحیح ندهید

جمع آوری تمام اطلاعات شخصی مورد نیاز هنگامی که شما به این سوالات پاسخ دقیق می دهید برای مجرمان سایبری بسیار آسان است. به همین دلیل است که شما باید مهاجمان احتمالی را با انتخاب پاسخ های نادرست برای سوالات امنیتی خود دور بزنید.

 آیا تبلیغات شما را به سایت جدیدی هدایت می کند؟ روی هیچ دکمه بارگیری کلیک نکنید

به یاد داشته باشید که هرکسی می تواند تبلیغات را منتشر کند و بسیاری از سایت ها به درستی از شرکای خود تحقیق نمی کنند. این بدان معناست که شما می توانید در یک سایت امن در حال مرور باشید و یک تبلیغ جالب را ببینید. روی آن کلیک کنید و به یک سایت جدید پر شده از بدافزار منتقل شوید. به طور کلی، این یک قانون خوب است که تا زمانی که می توانید از بارگیری جلوگیری کنید

به دنبال پست های جعلی نباشید

اگر برای شرکت در نظرسنجی یا برای فرصتی برای کسب درآمد که در آن ثبت نام نکرده اید ، درخواست ایمیل دارید ، روی پیوندها کلیک نکنید. یک پنجره مرورگر (Chrome ، Safari، Firefox یا هر چیزی که استفاده می کنید) را باز کنید و نام شرکت به علاوه کلمه “scam” را جستجو کنید. به احتمال زیاد ، اگر کلاهبرداری باشد ، شخص دیگری آن را گزارش کرده است.

اگر ایمیل از طرف شخصی به نظر می رسد ، جستجوی سریع Google (یا یکی از این گزینه های جایگزین Google) را برای نام شخص به علاوه نام شرکت انجام دهید. این راهی هوشمندانه برای تأیید شخصی است که به شما ایمیل می زند و ادعا می کند که در آن شرکت کار می کند.

 احراز هویت ۲ عاملی را نادیده نگیرید

هر زمان که وب سایت یا برنامه ای این ویژگی را ارائه می دهد ، از آن استفاده کنید. بله ، این شامل چند مرحله اضافی است ، اما هدف محافظت از شما در برابر کسی است که سعی می کند به حساب شما دسترسی پیدا کند.

 از رمزها یا فرمولهای رمز عبور پرتکرار استفاده نکنید

ما توصیه نمی کنیم از فرمول های رمز عبور که هک آنها آسان است ، مانند “۱۲۳۴۵۶” ، “abcd1234” ، password استفاده کنید.

 از Wi-Fi عمومی استفاده نکنید

ما می دانیم: گفتن “از Wi-Fi عمومی استفاده نکنید” مانند گفتن این است که “در مکان های عمومی بیرون نروید”. غیر ممکنه. اما واقعاً باید مراقب کارهایی باشید که در یک شبکه عمومی انجام می دهید.

در رسانه های اجتماعی دعوا نکنید

تحقیقات نشان می دهد رسانه های اجتماعی ما را افسرده ، عصبانی و منزوی می کند. در طول همه گیری رسانه های اجتماعی اعتقاد بر این بود که رسانه های اجتماعی ما را به هم نزدیک می کند ، اما در واقع ما در طول نظرات و مشاجرات بی پایان حرکت کردیم.

عکس های حساس را به صورت آنلاین ارسال نکنید

در مورد عدم ارسال چیزی که بعداً شما را آزار دهد صحبت می کنیم، ما در مورد مواردی صحبت می کنیم که ممکن است بی گناه به نظر برسند ، مانند عکس های بچه ها یا نوه های شما. آیا در ۲۰ سال آینده ، فرزندان شما از شما برای به اشتراک گذاشتن زندگی خصوصی خود با جهان تشکر خواهند کرد؟ ناگفته نماند.

تنظیمات حریم خصوصی خود را در شبکه های اجتماعی تغییر دهید تا فقط نزدیکترین مخاطبین شما بتوانند تصاویر شما را ببینند. اگر بچه دارید در خانه ، نام کامل یا مکانهای مشخص را به اشتراک نگذارید. فقط با افرادی که واقعاً آنها را می شناسید به اشتراک بگذارید ، قبل از به اشتراک گذاری عکس های فرزندان خود با والدین دیگر مشورت کنید و داده های پنهان عکس ها را پاک کنید.

تا زمانی که در خانه نیستید، عکس های تعطیلات خود را ارسال نکنید

سیار وسوسه انگیز است که در هنگام تعطیلات ، تصاویر لحظه ای را به اشتراک بگذارید. اینها را به عنوان اطلاعیه های عمومی در نظر بگیرید که می گوید: “من خارج از شهر هستم. خانه ام خالی است برو سرقتم کن.” منتظر بمانید تا به خانه برگردید و عکس های خود را بعد از آن ارسال کنید.

 هرگز به دنبال حل کردن مشکلات پزشکی خود در گوگل نباشید

بسیاری از افراد به محض اینکه دچار علائمی مانند تب، تهوع، سردرد، استفراغ و … می‌شوند سریع به موتورهای جست‌و‌جوی گوگل یا یاهو مراجعه می‌کنند تا خود تشخیصی و خود درمانی انجام دهند، هرچند که گاهی نتایج این جست‌و‌جوها می‌تواند موثر و نتیجه‌بخش باشد اما همین کار ساده حتی باعث دردسرهای بزرگتر نیز شده است.

 در هنگام خرید آنلاین مراقب صفحات جعلی باشید

مجرمان سایبری با ایجاد صفحات جعلی و انجام تبلیغات فریبنده در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های واسط با روش‌های مختلف از قبیل هدایت کاربر به صفحات درگاه جعلی بانک و سرقت اطلاعات بانکی، دریافت وجه و عدم ارسال کالا و یا ارسال کالای معیوب و نظایر آن اقدام به کلاه‌برداری می‌کنند.

 از آزمونهای آنلاین (به ویژه در فیس بوک) خودداری کنید

اگر وارد یک وب سایت شده اید و یکی از آن آزمونهای وسوسه انگیز مانند “کدام شخصیت” دوستان “همزاد شماست” را انجام می دهید ، به طور بالقوه اطلاعات شخصی را در مورد خود تحویل می دهید. وقتی از این آزمونها استفاده می کنید ، به وب سایت ها کمک می کنید تا پروفایل هایی درباره شما ایجاد کنند تا بتوانند اطلاعات شما را بفروشند و با تبلیغات شما را هدف قرار دهند.

منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Red Captcha Characters Below.