کمیته رکن چهارم – کاربران مرورگر کروم می توانند با رعایت چند ترفند طلایی، وبگردی تقریبا ایمنی را در این مرورگر تجربه کنند.
کروم یکی از ایمن ترین مرورگرهاست. این مرورگر به صورت فعالی با اطلاعرسانی خطر به کاربران، از آنها در برابر وبسایتهای مخرب محافظت میکند. علاوه بر آن، کروم به صورت خودکار مرورگر را بهروزرسانی و سرویس های محافظت از داده خوبی را به کاربران ارائه میکند. اما هیچ مرورگری به صورت صد درصدی نمیتواند ایمنی لازم را ایجاد کند.
تقریبا تمامی مرورگرها دادههای شخصی کاربران را جمعآوری میکنند و آن را به نهادهای ثالث میفروشند. بنابراین حتی ایمنترین مرورگرها نیز منافع کاربران را در نظر نمیگیرند.
حال با چند روش آسان برای ایمنسازی هرچه بهتر مرورگر کروم آشنا شوید:
استفاده از یک مدیریتکننده پسورد کروم مجزا
کروم سرویس داخلی مدیریت پسورد را به کاربران ارائه میدهد اما بهتر است که شما از یک مدیریتکننده مجزا به منظور این کار استفاده کنید. اولا ایمنی بالاتری را در برابر عوامل خارجی تجربه خواهید کرد. ثانیا هر کسی که بر روی حساب شما در مرورگر کروم جستجو میکند، این امکان را دارد تا به هر حسابی که شما در مدیریتکننده داخلی اضافه کردید، ورود کند. بنابراین در صورت سرقت دستگاه، دسترسی مجرمین به تمام کارت های شما ممکن خواهد شد. در صورت داشتن یک مدیریتکننده مجزا تمام این اتفاقات خنثی خواهد شد.
غیر فعالسازی قابلیت ردیابی وبسایت
بسیاری از وبسایتها دادههای کاربران را به بهانه اهداف تبلیغاتی جمعآوری می کنند. آنها مدعی هستند که استفاده از این قابلیت به نفع شما خواهد بود چون شما میتوانید تبلیغات مرتبط بیشتر و تجربه کاربری بهتری را داشته باشید. اما کدام یک از ما راضی به کنترل فعالیت ها و سرچ هایمان به منظور اهداف تبلیغاتی هستیم؟ مسلما خیل کثیری از کاربران تمایلی به این موضوع ندارند.
بنابراین شما می توانید برای شخصی سازی فعالیت هایتان، قابلیت ردیابی یا همان tracking وبسایت را غیر فعال کنید.
پاک کردن دورهای کوکیها
برخی از کوکی ها تا زمانی که شما آن ها را حذف نکنید، بر روی مرورگر باقی خواهند ماند. کوکی هایی از این دست، تمامی اطلاعات شخصی کاربران اعم از شماره کارت بانکی یا پسورد آن ها را بایگانی می کنند. بنابراین توصیه می شود هر چند وقت یکبار کوکی ها خود را از مرورگر پاک کنید.
افزونههای مورد استفاده خود را محدود کنید
هنگامی که شما افزونه ای را بر روی مرورگر خود نصب می کنید، امنیت داده های شما به امنیت افزونه ها گره می خورد. بنابراین هکرها به راحتی می توانند با هک افزونه ها به داده های شما دسترسی پیدا کنند. توصیه می شود تعداد افزونه های مورد استفاده خود در کروم را به حداقل برسانید.
فقط وبسایتهای ایمن را بازدید کنید
برخی از وبسایت ها هیچ گونه رمزنگاری را ارائه نمی کنند. این موضوع می تواند داده های کاربران را حین بازدید آن ها از این وبسایت ها در معرض خطر قرار دهد. به عنوان مثال هنگامی که شما در یک وبسایت، پسورد یا جزئیات کارت بانکی خود را وارد می کنید، مالک وبسایت می تواند تمامی این اطلاعات را مشاهده کند.
کاربران باید برای اطمینان از ایمن بودن یک وبسایت، URL آن را چک کنند. URL آن ها بایستی با “http” آغاز شود. علاوه بر این، وجود یک آیکون کوچک قفل در ابتدای URL نیز نشان دهنده رمزنگاری بودن یک وبسایت است.
در حالت ناشناس از مرورگر استفاده کنید
تاریخچه جستجوهای شما در حالت عادی بایگانی و سپس به اشخاص ثالث فروخته می شود. اما استفاده از مرورگر در حالت ناشناس امکان بایگانی تاریخچه جستجوهای شما را از بین می برد. بنابراین کاربران دیگر نیاز به پاک کردن تاریخچه جستجوهای خود نخواهند داشت.
از وی پی ان استفاده کنید
حتی در حالت ناشناس هم شما در ایمنی کامل نیستید چرا که نشانی IP شما مخفی نمی باشد و هیچ سیستم رمزنگاری دیگری نیز در حالت ناشناس ارائه نمی شود. شما می توانید با روشن کردن وی پی ان خود، ایمنی جستجوی خود را یک پله ارتقاء دهید.
منبع : سایبربان