پرش به محتوا
آخرین اخبار
WorkOS دسترسی غیرمجاز به اطلاعات مشتریان را به ایجنت پژوهشی ARTEX نسبت داد گزارش تازه Mirax: تبلیغات پخش ویدیو می‌توانند به سرقت از حساب بانکی برسند حمله از مسیر پیمانکار، حساب بانک Arkéa را هدف گرفت؛ مشتریان مراقب فیشینگ باشند ابزارهای امنیتی جعلی در GitHub، ویندوز را به بدافزار آلوده می‌کنند هشدار درباره افشای رمزها در فایل تنظیمات Claude Code روی GitHub هشدار سوءاستفاده از نقص SonicWall؛ ورود چندمرحله‌ای VPN ممکن است دور زده شود نقص ورود در برخی سرورهای Alpine Linux؛ OpenSSH را به‌روز کنید DigiCert افشای اطلاعات مشتریان و برخی مدارک هویتی را تأیید کرد WorkOS دسترسی غیرمجاز به اطلاعات مشتریان را به ایجنت پژوهشی ARTEX نسبت داد گزارش تازه Mirax: تبلیغات پخش ویدیو می‌توانند به سرقت از حساب بانکی برسند حمله از مسیر پیمانکار، حساب بانک Arkéa را هدف گرفت؛ مشتریان مراقب فیشینگ باشند ابزارهای امنیتی جعلی در GitHub، ویندوز را به بدافزار آلوده می‌کنند هشدار درباره افشای رمزها در فایل تنظیمات Claude Code روی GitHub هشدار سوءاستفاده از نقص SonicWall؛ ورود چندمرحله‌ای VPN ممکن است دور زده شود نقص ورود در برخی سرورهای Alpine Linux؛ OpenSSH را به‌روز کنید DigiCert افشای اطلاعات مشتریان و برخی مدارک هویتی را تأیید کرد
اخبار

خروج بی‌سروصدا از گروه‌های واتس‌اپی

خرداد ۳, ۱۴۰۱ نوشتهٔ nr بدون نظر

کمیته رکن چهارم – واتس‌اپ سرگرم آزمایش قابلیتی است که به کاربر اجازه می‌دهد بی‌سرو‌صدا از گروه‌های این سرویس پیام‌رسان خارج شود.

اگر بخواهید از یک گروه واتس‌اپی خارج شوید که برایتان تا حد زیادی آزاردهنده یا بی‌ربط شده است، این اپلیکیشن اعلانی را در گروه ارسال می کند که برای همه قابل مشاهده است. شاید در بسیاری از موارد این موضوع مهم نباشد مگر این که این گروه با بستگان یا دوستانی باشد که می‌خواهند بپرسند چرا گروه را ترک کرده‌اید.

واتس‌اپ روی قابلیتی کار می‌کند که به شما امکان می‌دهد از گروه‌ها خارج شوید بدون این که اعلانی ارسال شود که همه می‌توانند مشاهده کنند و به این ترتیب از رویارویی‌های آزاردهنده اجتناب کنید.

البته پس از قابل دسترس شدن این قابلیت، این اپلیکیشن همچنان به ادمین گروه اطلاع خواهد داد که شما گروه را ترک کرده اید اما سایرین از این موضوع مطلع نخواهند شد مگر این که خودتان بگویید. اطلاعات درباره این قابلیت اولین بار زمانی منتشر شد که شرکت مِتا (شرکت مادر واتس‌اپ) در آوریل درباره آزمایش قابلیت اجتماعات (Communities) صحبت کرد که به افراد اجازه می دهد گروههای چت جداگانه را با ساختاری که برای همه آنها کار می کند، زیر یک چتر گرد بیاورند. اکنون وب سایت WABetaInfo اسکرین شاتی از نسخه بتای واتس‌اپ در دسکتاپ به دست آورده که پیام خروجی با این عنوان را نشان می دهد: فقط شما و ادمینهای گروه مطلع خواهید بود که گروه را ترک کرده اید.

البته این قابلیت پس از این که برای نسخه دسکتاپ عرضه شد برای نسخه موبایلی واتس‌اپ هم قابل دسترس خواهد شد.

اگر نمی‌خواهید مخاطب خاصی شما را به گروه برگرداند یا به گروه دیگری اضافه کند، می‌توانید امکان انجام این کار را برای آنها مسدود کنید. برای این منظور می تواند به تنظیمات “حریم خصوصی” در بخش “حساب” مراجعه و افرادی که می‌توانند شما را به گروه‌ها اضافه کنند را از میان سه گزینه “همه”، “مخاطبان من” و “مخاطبانم به‌جز” انتخاب کنید.

منبع : خبرگزاری ایسنا

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Green Captcha Characters Below.