پرش به محتوا
آخرین اخبار
OpenAI پس از آزمون‌های امنیتی، محیط آموزش مدل‌های پیشرفته را محدودتر کرد گوگل استفاده تبلیغاتی از داده‌های Gmail و Photos را به انتخاب کاربر مشروط کرد حمله فعال به VeloCloud تأیید شد؛ مدیران سامانه فوراً اصلاحیه نصب کنند نفوذ به سامانه Quest Diagnostics اطلاعات برخی بیماران را در معرض دسترسی قرار داد HPE نقص‌های بحرانی ArubaOS را اصلاح کرد؛ تجهیزات شبکه به‌روز شوند نسخه قدیمی Popcorn Time می‌توانست راه نفوذ به رایانه‌ها باشد؛ آن را حذف کنید هشدار Railway درباره احتمال افشای کلیدهای دسترسی؛ اطلاعات محرمانه تعویض شوند نقص Signal می‌توانست مانع قطع کامل تماس شود؛ برنامه را به‌روز کنید OpenAI پس از آزمون‌های امنیتی، محیط آموزش مدل‌های پیشرفته را محدودتر کرد گوگل استفاده تبلیغاتی از داده‌های Gmail و Photos را به انتخاب کاربر مشروط کرد حمله فعال به VeloCloud تأیید شد؛ مدیران سامانه فوراً اصلاحیه نصب کنند نفوذ به سامانه Quest Diagnostics اطلاعات برخی بیماران را در معرض دسترسی قرار داد HPE نقص‌های بحرانی ArubaOS را اصلاح کرد؛ تجهیزات شبکه به‌روز شوند نسخه قدیمی Popcorn Time می‌توانست راه نفوذ به رایانه‌ها باشد؛ آن را حذف کنید هشدار Railway درباره احتمال افشای کلیدهای دسترسی؛ اطلاعات محرمانه تعویض شوند نقص Signal می‌توانست مانع قطع کامل تماس شود؛ برنامه را به‌روز کنید
اخبار

ترفندی از iOS۱۶ که نمی‌دانستید

آذر ۱۲, ۱۴۰۱ نوشتهٔ nr بدون نظر

کمیته رکن چهارم – اپل در آپدیت جدید برخی از گوشی‌های خود امکان بازیابی پیام‌های حذف شده واتس آپ را فراهم کرده است.

اپل اخیراً آیفون‌های خود را با قابلیت بازیابی پیام‌های پاک شده به‌روزرسانی کرده است، که در آن کاربر می‌تواند هر پیامی را که کمتر از ۳۰ روز پیش حذف شده است، بازیابی کند.

خبر خوب این است که بازیابی پیام‌ها بسیار ساده است. ابتدا مطمئن شوید که از آخرین نسخه iOS استفاده می‌کنید: این ویژگی فقط در iOS16 کار می‌کند.

برای بررسی نسخه iOS خود به Settings > General > Software Update بروید.

هنگامی که در iOS16 هستید، برنامه Messages را باز کنید.

حالا روی دکمه Edit در گوشه سمت چپ بالا ضربه بزنید و به دنبال Show Recently Deleted بگردید.

از طرف دیگر، اگر آن را فعال کرده باشید، ممکن است اخیراً در قسمت فیلتر در سمت راست بالا حذف شده باشد.

در این بخش می‌توانید تمام متن‌هایی را که طی یک ماه گذشته حذف کرده اید مشاهده کنید. در کنار هر پیام یک تاریخ انقضا می‌بینید که نشان می‌دهد چه زمانی متن برای همیشه حذف می‌شود.

اگر مطمئن نیستید که یک پیام برای همیشه حذف خواهد شد یا خیر، فقط آن را بازیابی کنید و سپس دوباره آن را حذف کنید تا تایمر تنظیم مجدد شود. برای بازیابی یک پیام، آن را انتخاب کنید و سپس روی Recover در پایین سمت راست کلیک کنید.

یا اگر می‌خواهید متن را برای همیشه پاک کنید، گزینه Delete را بزنید. همچنین اگر می‌خواهید یک اقدام گروهی را سریع انجام دهید، دکمه‌های Recover All و Delete All وجود دارد.

اگر پیام‌های اخیراً حذف شده را نمی‌بینید، به معنی آن است که در ۳۰ روز گذشته هیچ پیامی ذخیره نکرده‌اید.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Red Captcha Characters Below.