پرش به محتوا
آخرین اخبار
نصب‌کننده‌های جعلی ویندوز، اینترنت و توان پردازشی رایانه را بدون رضایت مصرف می‌کنند به‌روزرسانی آلوده cPGuard اطلاعات سرورها را سرقت کرد؛ تعویض رمزها ضروری است اصلاحیه نوامبر اندروید نقص بحرانی اجرای کد بدون دخالت کاربر را رفع می‌کند ایمیل جعلی پرداخت ChatGPT Plus اطلاعات کارت و رمز یک‌بارمصرف را هدف می‌گیرد هشدار باج‌افزار برای ذخیره‌سازهای Synology؛ نرم‌افزار DSM را به‌روز کنید گوگل شبکه بدافزاری ۱.۳ میلیون دستگاه تلویزیونی اندرویدی را مختل کرد اسکریپت آلوده یک سرویس جانبی باعث سرقت از کاربران Polymarket شد نقص بحرانی LXD و MicroCloud ورود با هویت کاربر مورد اعتماد را ممکن می‌کند نصب‌کننده‌های جعلی ویندوز، اینترنت و توان پردازشی رایانه را بدون رضایت مصرف می‌کنند به‌روزرسانی آلوده cPGuard اطلاعات سرورها را سرقت کرد؛ تعویض رمزها ضروری است اصلاحیه نوامبر اندروید نقص بحرانی اجرای کد بدون دخالت کاربر را رفع می‌کند ایمیل جعلی پرداخت ChatGPT Plus اطلاعات کارت و رمز یک‌بارمصرف را هدف می‌گیرد هشدار باج‌افزار برای ذخیره‌سازهای Synology؛ نرم‌افزار DSM را به‌روز کنید گوگل شبکه بدافزاری ۱.۳ میلیون دستگاه تلویزیونی اندرویدی را مختل کرد اسکریپت آلوده یک سرویس جانبی باعث سرقت از کاربران Polymarket شد نقص بحرانی LXD و MicroCloud ورود با هویت کاربر مورد اعتماد را ممکن می‌کند
اخبار

حذف اکانت تردز صرفا با حذف اینستاگرام امکان‌پذیر است!

تیر ۱۷, ۱۴۰۲ نوشتهٔ nr بدون نظر

کمیته رکن چهارم – اگر به‌دنبال حذف اکانت تردز هستید، بهتر است دست نگه دارید؛ چون با این کار حساب اینستاگرام را هم حذف می‌کنید.

تردز، رقیب توییتر که توسط متا تولید شده است، بامداد پنج‌شنبه به وقت تهران در دسترس قرار گرفت و کمتر از ۲۴ ساعت بعد به بیش‌ از ۳۰ میلیون کاربر دست پیدا کرده است. آن‌طور که در وب‌سایت رسمی تردز آمده، حذف اکانت تردز صرفا با حذف اکانت اینستاگرام امکان‌پذیر است.

متا به‌هنگام رونمایی تردز گفت این شبکه‌ی اجتماعی، «اپلیکیشن مکالمه‌ی متن‌محور اینستاگرام» است. Threads وابستگی شدیدی به اینستاگرام دارد، در حدی که بدون داشتن حساب اینستاگرام نمی‌توانید به تردز دسترسی پیدا کنید. به محض ورود به تردز، امکان فالو تمامی کسانی که در اینستاگرام فالو کرده‌اید، وجود دارد.

اگر هیچ علاقه‌ای به تردز ندارید و نمی‌خواهید حساب اینستاگرام خود را حذف کنید، می‌توانید سراغ غیرفعال‌سازی موقت این شبکه‌ی اجتماعی بروید. انجام این کار ازطریق مراجعه به بخش پروفایل، ضربه روی منوی دوخط در سمت راست بالا و انتخاب گزینه‌ی Deactivate امکان‌پذیر است.

منبع : زومیت

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Blue Captcha Characters Below.