گوگل پلی در میزان رشد درآمدها از اپ استور سبقت گرفت

کمیته رکن چهارم – طبق آمار سنسور تاور، اپل همچنان در میزان درآمدزایی از فروش اپلیکیشن‌های iOS به پیشتازی خود ادامه می‌دهد.

سنسور تاور به عنوان یکی از شرکت‌های تحلیلگر آماری با سابقه و مورد احترام صنعت موبایل، به تازگی از اعداد و ارقام جدید فروش اپلیکیشن‌ها در دو فروشگاه گوگل پلی و اپ استور پرده برداشته. این آمار که مربوط به سال گذشته میلادی هستند، اطلاعات جالبی را در اختیار توسعه‌دهندگان و کاربران می‌گذارند.

طبق آمار سنسور تاور، اپل همچنان در میزان درآمدزایی از فروش اپلیکیشن‌های iOS به پیشتازی خود ادامه می‌دهد. با این وجود، فروشگاه گوگل پلی در سال ۲۰۱۸ درصد رشد بیشتری را در زمینه درآمدزایی نسبت به فروشگاه رقیب تجربه کرده است.

در گزارش منتشر شده می‌خوانیم گوگل پلی استور موفق شده که در بازه زمانی سال ۲۰۱۸، به میزان ۲۴٫۸ میلیون دلار از میزبانی اپلیکیشن‌ها درآمدزایی کند که رشدی ۲۷٫۳ درصدی را نسبت به همین آمار در سال ۲۰۱۷ نشان می‌دهد. کل درآمدهای گوگل پلی در سال گذشته به ۱۹٫۵ میلیارد دلار می‌رسید که حالا توانسته با افزایش ۵٫۳ میلیارد دلاری، رکورد قابل توجهی را جابجا کند.

اما در قیاس با گوگل، اپ استور اپل با این که دو برابر درآمدزایی بیشتر (۴۶٫۶ میلیارد دلار) را در سال ۲۰۱۸ تجربه کرده اما میزان رشد سالانه‌اش فقط ۲۰٫۴ درصد بوده که از رشد ۲۷٫۳ درصدی گوگل پلی در همین بازه رقم کمتری بوده است.

آمار سال گذشته سنسور تاور نشان می‌داد که هر دو فروشگاه از نظر میزان رشد درآمدزایی تقریبا با هم برابر بودند. در این بازه، یعنی از ابتدای سال ۲۰۱۶ تا پایان ۲۰۱۷، هم گوگل پلی و هم اپ استور رشدی تقریبا ۳۴ درصدی را نشان می‌دادند. از این آمار و مقایسه‌اش با اعداد و ارقام سال ۲۰۱۸ می‌توان اینطور برداشت کرد که امسال میزان رشد درآمدزایی در هر دو فروشگاه با کاهش قابل ملاحظه‌ای مواجه بوده است.

اما بد نیست بدانید که در آمار گوگل پلی، بازار چین لحاظ نشده چرا که اپلیکیشن‌های این فروشگاه در این کشور قابل دسترسی نیستند. این در حالیست که کاربران چینی می‌توانند از فروشگاه اپ استور اپل خرید کنند و این موضوع یقینا روی فروش و رشد بهتر این شرکت آمریکایی تأثیر می‌گذارد.

به گزارش سنسور تاور، تیندر پردرآمدترین اپلیکیشن‌ سال گوگل پلی بوده و محصولات دیگری مثل نتفلیکس، پندورا، گوگل درایو و گوگل وان پس از آن در مقام‌های بعدی قرار گرفته‌اند. در دسته بازی‌ها نیز پوکمون گو، کلش رویال، کلش آو کلنز و کندی کراش ساگا صدر جدول پردرآمدترین محصولات سرگرمی را به خود اختصاص داده‌اند.

منبع: دیجیاتو

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Red Captcha Characters Below.