کمیته رکن چهارم – مهاجمان در یک کارزار فیشینگ، کاربران برخی سازمانها را به صورتی کاملا هدفمند از طریق هرزنامهها مورد حمله قرار دادهاند.
در هرزنامههای ارسالی توسط این مهاجمان اینطور وانمود میشود که فرستنده، بخش پشتیبانی دامنه ایمیل کاربر بوده و به دلیل چندین تلاش ناموفق در ورود اطلاعات اصالتسنجی، ایمیل در فهرست سیاه قرار گرفته است. در هرزنامه به کاربر توصیه میشود تا با کلیک بر روی لینک درج شده در متن آن اقدام به ورود به حساب ایمیل خود کرده و از این طریق آن را از حالت مسدود شده خارج کند.
در صورت کلیک بر روی لینک مذکور، کاربر به صفحهای جعلی هدایت میشود که کاملا مشابه صفحه واقعی ورود به ایمیل سازمانی کاربر است.
نکته قابل توجه اینکه برخی از هرزنامههای این کارزار حاوی لینکهایی با طول حدود یکهزار نویسه (Character) هستند که نمونهای از آن در زیر قابل مشاهده است.
مشخص نیست که هدف مهاجمان از استفاده از چنین لینکهای غیرمعمولی چه بوده است. بالا بردن احتمال فریب کاربر یا روشی مبهمسازی (Obfuscation)برای عبور از سد محصولات امنیتی؟ هر چه که هست بهرهگیری از محصولات ضدهرزنامه و آگاهیرسانی به کاربران در خصوص غیرواقعی بودن این ایمیلها و پرهیز از اجرای پیوست و عدم کلیک کردن بر روی لینکهای درون آنها نقشی اساسی در ایمنسازی سازمان از گزند این تهدیدات دارد.
منبع : شبکه گستر