فناوری بلاک چین، به داروسازی می‌آید

کمیته رکن چهارم – با فناوری بلاک چین می‌توان داروهای قابل رهگیری تولید کرد.

 داروسازی به‌عنوان یکی از پرسودترین صنایع دنیا، از حساسیت امنیتی بالایی برخوردار بوده چراکه افراد سودجو، طی برقراری ارتباط با بعضی از کارمندان نه‌چندان مقید، معاملات خلاف قانون زیاد و خطرناکی پیرامون آن انجام می‌دهند.

سازمان غذا و داروی ایالات‌متحده (FDA) نیز به‌منظور جلوگیری از ورود داروهای آزمایشی و بعضی مواد مؤثره (که به‌صورت خالص جزو مواد مخدر دسته‌بندی می‌شوند) به چرخه درمان، برنامه‌ای را آغاز کرده که به شرکت‌های داروسازی اجازه می‌دهد داروهای تولیدی خود را به‌صورت زنده رهیابی کنند.

خروج داروهای آزمایشی و مواد مؤثره مخدر از شرکت‌ها عامل اصلی طرح برنامه جدید هستند.

هرچند سازمان غذا و دارو فناوری مورداستفاده را دقیقاً مشخص نکرده، اما اشاره داشته که بلاک چین یکی از تکنولوژی‌های موردنظر آن‌ها خواهد بود. جالب است بدانید که پیش‌ازاین فروشگاه زنجیره‌ای والمارت نیز از راهکار مشابهی برای رهگیری مواد غذایی (مانند میوه و سبزیجات) استفاده کرده بود و حالا قرار است فناوری بلاک چین به صنعت داروسازی بیاید.

لازم به ذکر است که سازمان غذا و داروی ایالات‌متحده تا روز ۲۰ اسفند به شرکت‌های داروسازی فرصت داده در برنامه جدید شرکت کنند. البته نتایج پروژه موردبحث به این زودی‌ها در عمل قابل‌رؤیت نیست و بر اساس پیش‌بینی‌ها، در سال ۲۰۲۳ شاهد ورود نخستین داروهای برخوردار از فناوری بلاک چین به بازار خواهیم بود.

گفتنی است در حال حاضر کشور ایالات‌متحده با مشکل جدی اعتیاد به مواد مخدر افیونی و داروهای اعتیادآور مواجه بوده که بخش قابل‌توجهی از این مواد، از صنعت داروسازی به خیابان‌ها راه پیدا می‌کنند. به همین خاطر برنامه جدید تلاش دارد با رهگیری داروها از مواد تشکیل‌دهنده تا محصول نهایی، احتمال خروج داروهای آزمایشی و مواد مؤثره خاص را از زنجیره تأمین صنعت داروسازی کاهش دهد.

منبع: دیجیاتو

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Blue Captcha Characters Below.