برنامه مشکوک، راه نفوذ هکرها به اندروید

کمیته رکن چهارم – هکرها از یک برنامه مشکوک برای نفوذ به تلفن همراه استفاده می‌کنند.

هکرها توانستند به تلفن همراه آنا هریس (Anna Harris)، یکی از کاربران اندروید – پس از جستجوی او در گوگل برای شماره تلفن آمازون – نفوذ کنند؛ هریس گفت: 

یک فرد جواب داد که اینجا آمازون است. سپس، صفحه تلفن من سیاه شد؛ سعی کردم آن را روشن کنم؛ اما همه چیز کاملاً پاک شده بود. من هیچ چیزی نداشتم.

 

مجرم سایبری از تلفن هریس سوءاستفاده کرده بود. مهاجم با عملکردی سریع، کاری کرده او فکر کند در حال بارگذاری یک برنامه قانونی تلفن همراه از سایت آمازون است.

این سوءاستفاده از سایت آمازون بود؛ و درواقع هریس نرم‌افزاری مخرب روی تلفن اندروید خود نصب کرده و به هکر اجازه دسترسی به اطلاعات حساس خود را داده بود.

ایمیل و حساب‌های کارت اعتباری هریس هک شده بودند. مجرم سایبری توانسته بود بیش از ۸۰۰ دلار با کلاهبرداری در قبض تلفن همراه خود جمع کند.

جف ویلسون (Geoff Wilson)، کارشناس امنیت سایبری با ردیابی تهدیدات مخرب اعلام کرد:

 کل هویت شما می‌تواند به خطر بیفتد. وقتی شما برنامه‌ای را بارگذاری می‌کنید، با زدن دکمه بله، تلفن هوشمند خود را آلوده می‌کنید و به هکر اجازه دسترسی به لیست مخاطبان، گذرواژه‌ها و حساب‌های مالی خود را می‌دهید.

 

بسیاری افراد از یک لایه امنیتی اضافی با عنوان احراز هویت ۲عاملی استفاده می‌کنند که علاوه بر رمز عبور به یک کد ویژه برای ورود به حساب‌های آنلاین نیاز دارد.

ویلسون اظهار داشت:

 محافظت اضافی ارزشمند است، زیرا در این صورت مهاجم برای سرقت شماره تلفن شما باید از کدهای ۲ عاملی مبتنی بر متن به منظور دسترسی به حساب‌هایتان از دستگاهی دیگر استفاده کند. ما باید بررسی‌های اضافی از جمله پرسش در مورد کد یا سؤالات امنیتی را لحاظ کنیم؛ شما می‌توانید به جای تلفن از حساب ایمیل خود استفاده کنید.

 

کارشناسان معتقدند که بهتر است افراد از یک برنامه احراز هویت ۲عاملی استفاده کنند که کدهای ویژه را از طریق ایمیل و متن خارج ‎کند و فقط آنها را به‌طور ایمن در دستگاه ذخیره می‌کند. در این صورت مهاجم موفق نخواهد شد.

هریس و دیگر کاربران اندروید اهداف آسانی هستند، زیرا می‌توانند برنامه‌های خود را از هر کجا، حتی وب‌سایت‌های مخرب و غیرقابل اعتماد نصب کنند. از طرف دیگر کاربران اپل فقط می‌توانند برنامه‌های خود را از فروشگاه اپل بارگیری کنند و به همین دلیل نفوذ هکرها سخت‌تر است.

به گفته محققان امنیتی، هیچ فروشگاه برنامه‌ای ۱۰۰ درصد در برابر هکرها ایمن نیست. برخی برنامه‌های احراز هویت ۲عاملی شامل «LastPass»، «Authy» و «تأییدکننده مایکروسافت» هستند.

منبع : سایبربان

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Blue Captcha Characters Below.