کمیته رکن چهارم – گزارشها حاکی از آن هستند که سازمان اف بی آی در دوران قرنطینه از نرمافزار تناسباندام خود برای نظارت بر شهروندان استفاده میکند.
یکی از ابزارهای بسیار مؤثر برای مبارزه با همهگیری ویروس کرونا استفاده از ابزارهای نظارت عمومی است و اف بی آی نیز در این زمینه اولین گامها را برداشته است.
اف.بی.ای بهتازگی در توییتی به کسانی که قصد دارند در دوران قرنطینه فعال بمانند و تناسباندام خود را حفظ کنند پیشنهاد کرده است که از نرمافزار تناسباندام این سازمان استفاده کنند. بااینحال چندی از کاربران این نرمافزار کشف کردند که زمانی که این نرمافزار دانلود میشود از موقعیت مکانی افراد و شبکه وایفای که به آنها متصل هستند سوال میشود.
علاوه بر این سیاست حفظ حریم خصوصی این نرمافزار تا حد بسیار زیادی شبیه به سیاستهای درجشده در وبسایت اف بی آی به آدرس fbi.gov است.
در این بیانیه به این موارد اشاره شده است: «برای محافظت از این سیستم در برابر استفاده غیرمجاز و اطمینان از عملکرد صحیح آن، افرادی که از این سیستم رایانهای استفاده میکنند مشمول این هستند که کلیه فعالیتهایشان توسط کارکنان اف بی آی که مجاز به انجام این کار هستند رصد و ثبت شود.
کسی که از این سیستم استفاده میکند صریحاً به چنین نظارتی متعهد است و توصیه میشود که در صورت مشاهده سوءاستفاده احتمالی یا فعالیت مجرمانه توسط این سیستم کارکنان میتوانند نتایج چنین نظارتی را به مقامات مربوط ارائه دهند. تلاشهای غیرقانونی برای آپلود یا تغییر اطلاعات یا تخریب این سرویس اکیداً ممنوع است و پیگرد قانونی دارد.»
بهاینترتیب با توجه به متن این بیانیه ازنظر فنی کاملا ممکن است که اف بی آی بهصورت قانونی به نظارت بر افراد در دوران قرنطینه بپردازد. همین امر نیز موجب میشود که نرمافزار معرفیشده توسط این سازمان چندان مورد استقبال شهروندان قرار نگیرد.
منبع: webpronews