هکرها آن‌سوی دیوار اطمینان شما نشسته‌اند!

کمیته رکن چهارم – ما به شما می‌گوییم که آنسوی دیوار اطمینانتان در اینترنت چه خبر است! صلاح امنیت خویش خودتان دانید!

آیا تا کنون از خود پرسیده‌اید هنگامی که آنلاین هستید، چه میزان اطلاعات درباره شما روی اینترنت قابل دسترسی است؟ اگر به این موضوع می‌اندیشید که در کمال امنیت در پست سیستم خود نشسته و در حال وب گردی هستید، کاملا در اشتباهید. بگذارید به شما نشان دهیم چه اطلاعاتی از شما به سادگی در دسترس است.

شاید تا کنون بارها و بارها در خصوص زمینه‌های افشا شدن و سرقت اطلاعات در فضای سایبری شنیده باشید و هشدارهای بسیاری درباره نگهداری از اطلاعات بر اینترنت به شما داده شده باشد. برخی از کاربران این هشدارها را جدی می گیرند و برخی دیگر خیر.

در حالی که اکنون دیگر تصور در معرض افشا بودن اطلاعات شما در اینترنت، یقینی است، شاید هیچ گاه به این موضوع دقت نکرده باشید که آن دسته از اطلاعاتی که از شما می تواند در فضای وب زدیده شود، در چه حجم و اندازه‌ای است. واقعیت این است که اگر از این موضوع آگاه باشید، کاملا شگفت زده خواهید شد!

در اینجا تلاش داریم به شما نشان دهیم، حجم اطلاعاتی که از شما و فعالیت هایتان بر روی اینترنت به سادگی هرچه تمام تر قابل دسترسی و افشاسازی است تا چه حد بزرگ و چشمگیر است.
در حالت آنلاین، چه اطلاعاتی از شما در حال افشا شدن است؟

برای دریافت این نکته البته قرار نیست راهی طولانی بپیماییم. کافی است سری به ابزار تحت وب System Scanner به آدرس زیر بزنید تا از میزان اطلاعاتی که از شما در هر لحظه آنلاین در حال افشا شدن است، شگفت زده شوید:

همان‌گونه که می‌بینید با ورود به این وب سایت، به سرعت اطلاعات سیستم و موقعیت شما به همراه حجم انبوهی از داده‌های جزئی‌تر نمایش داده می‌شود.

اطلاعات یاد شده شامل این موارد است: مرورگری که با آن به اینترنت آمده‌اید، سیستم عامل شما، مشخصات سخت‌افزارهای سیستم شما، نوع نرم‌افزار امنیتی مورد استفاده، آدرس IP شما، سرعت اتصال به اینترنت، موقعیت جغرافیایی و حتی محتویات Clipboard ویندوز و بسیاری از جزئیات دیگر درباره شما و سیستمتان.

در این وب‌سایت همچنین می توانید اقدام به روشن کردن وبکم یا میکروفون خود در صورت نیاز کنید! هرچند در خصوص برخی از اطلاعات و عملیات‌ها لازم است مرورگر خود را به فایرفاکس یا کروم و در مواقعی نیز IE تغییر دهید.

همان‌گونه که می‌بینید، هرچند این ابزار تحت وب در مقصود اصلی، ابزاری برای شناسایی وضعیت سیستم و ارتباط اینترنتی شماست، به سادگی نشان‌دهنده میزان و حجم اطلاعاتی است که از شما در حین آنلاین بودن ـ و به صرف آنلاین بودن ـ در حال افشا شدن است.

این امر بیش از همیشه شما را به صرافت خواهد انداخت که باید مراقب اطلاعات خود بر روی اینترنت باشید و با هر اقدام ممکن، از جمله نصب نرم‌افزارهای امنیتی مناسب، از دزدی اطلاعات خود جلوگیری کنید.

این ابزار تحت وب هم از نسخه دسکتاپ و هم از نسخه موبایل پشتیبانی میکند و همچنین افزونه آن برای مرورگر کروم نیز در فروشگاه گوگل وجود دارد.

منبع: تابناک

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Blue Captcha Characters Below.