کمیته رکن چهارم – پیامهای جعلی که در فضای مجازی به دانشآموزان در راستای بروز رسانی اپلیکشین شاد ارسال می شود فریبی برای به سرقت رفتن اطلاعات گوشی دانشآموزان است.
رئیس پلیس فتا استان آذربایجانغربی تاکید کرد: پیامهای جعلی که در فضای مجازی به دانشآموزان در راستای بروز رسانی اپلیکشین شاد ارسال می شود فریبی برای به سرقت رفتن اطلاعات گوشی دانشآموزان است.اخیرا شاهد ارسال پیامکهایی با عنوان “به روز رسانی اپلیکیشن شاد” از سوی هکرها به دانشآموزان هستیم، در این پیامها از دانشآموزان خواسته شده تا اپلیکیشن شاد خود را به روز کرده در غیر این صورت اپلیکیشن شاد آنها غیر فعال شده و دیگر خدماتی به آنها ارائه نمیدهد.
وی افزود: پیامهایی که از سوی مجرمان سایبری برای دانشآموزان از طریق فضای مجازی ارسال میشوند هدف آنها چیزی جزء سرقت اطلاعات گوشی نمیباشد.
سرهنگ نصرتی ادامه داد: دانشآموزان و خانوادههای آنها، اصلا به این پیامها توجه نکرده و به لینکهای ارائه شده در این پیامها مراجعه نکنند، چرا که احتمال آلودگی سیستم آنها به بدافزارهای مخرب، جاسوسی و جعلی وجود دارد و تمامی اطلاعات گوشی اعم از پیامکها، مخاطبین، عکسها و… به سرقت خواهد رفت.
این مقام مسئول از دانشآموزان و خانوادهها درخواست کرد: برای به روز رسانی اپلیکیشن شاد به سایت وزارت آموزش و پرورش مراجعه و از به روزرسانی کردن از طریق لینکهایی که از شبکههای اجتماعی و سایتهای نامعتبر ارسال میشود خودداری کنند.
رئیس پلیس فتا استان آذربایجانغربی به مدیران مدارس توصیه کرد: در گروههای درسی دانش آموزان در اپلیکیشن شاد در خصوص به سرقت رفتن اطلاعات گوشی تحت عنوان به روز رسانی اپلیکیشن شاد اطلاع رسانی کنند؛ تا دانشآموزان طعمه هکرها نشوند.
سرهنگ نصرتی خاطر نشان کرد: هشدارهای پلیس فتا را جدی بگیرید و در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیامرسانهای موبایلی موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس https://www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنید.
منبع : ایتنا