چگونه از فیشینگ جلوگیری کنیم+ معرفی بهترین آنتی‌ویروس

کمیته رکن چهارم – هکرها از ترفندهای زیادی استفاده می‌کنند یکی از تکنیک‌های رایج “فیشینگ” نام دارد که در آن شخصی سعی می‌کند شمارا فریب دهد و از یک وب‌سایت جعلی (مانند وب سایتی که شبیه وب‌سایت بانک شما است) برای سرقت اطلاعات شخصی شما استفاده کند.

اگرچه گشت‌وگذار در وب یا تماشای فیلم بی‌خطر به نظر می‌رسد، اما خطرات زیادی کامپیوتر شما را در سراسر فضای اینترنت تهدید می‌کند. انواع مختلفی از نرم‌افزارهای مخرب و بدافزارها می‌توانند برای نظارت بر آنچه شما به‌صورت آنلاین انجام می‌دهید و شاید برای سرقت اطلاعات شخصی شما، به‌کارگیری شوند.

انواع خاصی از بدافزارها که هکرها از آن‌ها استفاده می‌کنند اغلب تغییر می‌کنند اما می‌توانند شامل موارد زیر باشند:

Viruses: که به روش‌های مخرب نرم‌افزار کامپیوتر شما را تغییر می‌دهند
Adware: که باعث می‌شود تبلیغات سرزده روی صفحه شما ظاهر شود
Spyware: که از طریق آن‌کسی می‌تواند فعالیت‌های محاسباتی شمارا کنترل کند
Ransomware: که می‌تواند کامپیوتر شمارا قفل و غیرقابل استفاده کند تا زمانی که “باج” یا هزینه‌ای را پرداخت کنید.
Worms: بیت‌هایی از کد نرم‌افزار هستند که می‌توانند از یک رایانه به رایانه دیگر منتقل شوند.

هکرها از ترفندهای دیگر نیز استفاده می‌کنند. یکی از تکنیک‌های رایج “فیشینگ” نام دارد که در آن شخصی سعی می‌کند شمارا فریب دهد و از یک وب‌سایت جعلی (مانند وب سایتی که شبیه وب‌سایت بانک شما است) برای سرقت اطلاعات شخصی شما استفاده کند.

خبر خوب در این رابطه مربوط به نرم افزار آنتی ویروس است. آنتی‌ویروس می‌تواند به شما و کامپیوتر شما در برابر این تهدیدها و تهدیدات دیگر کمک کند (اگرچه هیچ جایگزینی برای استفاده از رمزهای عبور قوی و سایر اقدامات امنیتی اینترنت عقل سلیم وجود ندارد). نرم‌افزار آنتی‌ویروس هنگام گشت‌وگذار در وب، ارسال ایمیل، پخش جریانی ویدئو یا انجام هر کار دیگر به‌صورت آنلاین، اطلاعات و فایل‌های ارسالی از کامپیوتر شما را اسکن می‌کند.

این نرم‌افزار به شما هشدار می‌دهد که روی هر وب‌سایت یا پرونده‌ای که ممکن است تهدیدکننده باشد کلیک نکنید. علاوه بر این، اگر به‌طور تصادفی بدافزار را در رایانه خود بارگیری کنید ، نرم‌افزار آنتی‌ویروس سعی در قرنطینه و حذف آن قبل از آسیب رساندن دارد. بسیاری از برنامه‌های آنتی‌ویروس همچنین شامل یک شبکه خصوصی مجازی (VPN) هستند که فعالیت‌های آنلاین شما را پنهان می‌کند.

برای کمک به محافظت از رایانه ویندوزی، بهترین نرم‌افزار ضدویروس ۲۰۲۱ معرفی می‌شود:

Bitdefender
Kaspersky
Webroot
Norton
Trend Micro
McAfee
ESET
Avast
AVG Technologies
Sophos

منبع : خبر فارسی

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Green Captcha Characters Below.