پرش به محتوا
آخرین اخبار
سرقت هزاران حساب Microsoft ۳۶۵ با دور زدن احراز هویت چندمرحله‌ای حملات فعال به Magento با آسیب‌پذیری روز صفر StyleSmuggler نشت اطلاعات بیش از یک میلیون کاربر Mathspace هکرها از دو آسیب‌پذیری بحرانی MikroTik برای تصاحب روترها استفاده می‌کنند ChatGPT به سبک نوشتاری کاربران نزدیک‌تر می‌شود بدافزار JSCeal حساب‌ها و اطلاعات کاربران رمزارز را هدف می‌گیرد عامل‌های OpenAI از یک ویکی برای ارتباط با یکدیگر استفاده کردند هک هزاران وب‌سایت برای انتشار حملات ClickFix سرقت هزاران حساب Microsoft ۳۶۵ با دور زدن احراز هویت چندمرحله‌ای حملات فعال به Magento با آسیب‌پذیری روز صفر StyleSmuggler نشت اطلاعات بیش از یک میلیون کاربر Mathspace هکرها از دو آسیب‌پذیری بحرانی MikroTik برای تصاحب روترها استفاده می‌کنند ChatGPT به سبک نوشتاری کاربران نزدیک‌تر می‌شود بدافزار JSCeal حساب‌ها و اطلاعات کاربران رمزارز را هدف می‌گیرد عامل‌های OpenAI از یک ویکی برای ارتباط با یکدیگر استفاده کردند هک هزاران وب‌سایت برای انتشار حملات ClickFix
آموزش

چطور حساب گوگل خود را حذف کنیم؟

آبان ۷, ۱۴۰۰ نوشتهٔ nr بدون نظر

کمیته رکن چهارم – گوگل به کاربران خود اجازه می‌دهد تا در هر زمانی که بخواهند حساب‌های خود را حذف کنند. دلایل زیادی برای حذف اکانت گوگل وجود دارد، پس اگر تصمیم گرفته اید که دیگر از حساب کاربری خود استفاده نکنید، می‌توانید آن را حذف کنید.

نحوه حذف اکانت گوگل

هنگامی که از تمام داده ها، فایل‌ها و ایمیل‌های خود یک نسخه پشتیبان تهیه کردید، می‌توانید از طریق مراحل زیر اکانت گوگل خود را حذف کنید.

مرحله ۱: بخش تنظیمات حساب گوگل خود را از طریق آدرس https://myaccount.google.com در مرورگر وب خود باز کنید.
مرحله ۲: اکنون از میان گزینه‌های موجود در سمت چپ روی منوی Data & Personalization کلیک کنید.
مرحله ۳: به پایین اسکرول کنید و در میان گزینه‌های مختلف روی Download, delete, or make a plan for your data کلیک کنید.
مرحله ۴: باید روی گزینه Delete a service or your account کلیک کنید.
مرحله ۵: روی تنظیمات Delete your Google Account کلیک کنید.
پس از کلیک بر روی این گزینه، گوگل از شما می‌خواهد که رمز عبور اکانت گوگل خود را وارد کنید. پس از تأیید، می‌توانید حساب گوگل خود را حذف کنید.

به خاطر داشته باشید که وقتی تصمیم به حذف حساب گوگل خود گرفتید، نمی‌توانید آن را برگردانید، چون این یک اقدام دائمی است؛ بنابراین دیگر نمی‌توانید حساب گوگل خود را بازیابی کنید. در نهایت قبل از انجام، باید مطمئن شوید که آیا واقعاً می‌خواهید حساب خود را حذف کنید یا خیر.

منبع : خبرفارسی

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Red Captcha Characters Below.