یته رکن چهارم – فیسبوک یکی از شبکههای اجتماعی است که با وجود امنیت ضعیف قصد دارد با همکاری کسپرسکی وبسایت خود را امن کند و همچنین رایانههای شخصی کاربران را تا زمانی که به اینترنت و این شبکه اجتماعی متصل هستند برای یافتن بدافزار جستجو کند.
به گزارش کمیته رکن چهارم،بدافزار یک واژه کلی برای تمام آلودگیهای رایانهای، ویروس، تروجان، کرمها، جاسوسافزار، باج افزار، تبلیغ افزار و … است و فیسبوک ادعا میکند در چند سال گذشته با شرکتهای امنیتی از قبیل F-Secure، ESET و Trend Micro برای حفظ امنیت کاربران خود همکاری داشته است.
ترِوِر پاتینگر (Trevor Pottinger) رئیس تیم «زیرساختهای تهدید مهندسی نرمافزار» فیسبوک در یک پیام فیسبوکی گفت: “برای اینکه این همکاری مؤثرتر باشد، کسپرسکی مهارتهای خود را برای پاکسازی تمام بدافزارهای فیسبوک بکار خواهد بست. اگر ما یک بدافزار را بر روی رایانه شما شناسایی کنیم،گزینه بازرسی و پاک کردن بدافزار توسط نرمافزار ضدویروس کسپرسکی را به شما پیشنهاد میدهیم.”
پاتینگر افزود: “با همکاری شرکتهای امنیتی ما موفق شدیم در سه ماه گذشته رایانههای ۲ میلیون کاربر فیسبوک را که آلوده به بدافزار بودند در زمان اتصال آنها به اینترنت و شبکه اجتماعی فیسبوک بازرسی و بدافزارها را از روی آنها پاک کنیم.”
پاتینگر گفت:برای شناسایی بدافزارها، درزمانی که کاربر به اینترنت و شبکه اجتماعی فیسبوک متصل است، این شبکه اجتماعی به کاربر پیشنهاد میدهد تا رایانه شخصی او را بررسی کند. پس از بررسی، فیسبوک به کاربر گزارشی را در مورد نتیجه بررسی ارائه میدهد و اینکه آیا رایانه کاربر به بدافزار آلوده است یا نه؟
منبع:رسانه خبری امنیت اطلاعات