کیف پول دیجیتال چقدر امن است؟

کمیته رکن چهارم – کیف پول الکترونیکی که به عنوان کیف پول دیجیتال نیز شناخته می شود، روشی است برای راحتی مصرف کنندگانی که به دنبال گزینه های پرداخت آسان تر و سریع تر هستند.

کیف‌پول‌های الکترونیکی سال‌هاست که مورد استفاده قرار می‌گیرند، به‌ویژه در اروپا که کیف پول‌های دیجیتال رایج هستند. در ایالات متحده، محبوبیت کیف پول الکترونیکی در طول همه‌گیری COVID-19، زمانی که مصرف‌کنندگان می‌خواستند بدون تماس فیزیکی با کارت‌ها و پایانه‌های پرداخت، خرید کنند، به طور تصاعدی افزایش یافت.

همانطور که کیف‌های الکترونیکی راحتی استفاده کنندگان را ارائه می‌دهند، فرصت دیگری نیز برای هکرهای باهوش و مجرمان سایبری فراهم می‌کنند تا اطلاعات مالی شما را سرقت کنند. بنابراین سوال این است که آیا استفاده از کیف پول الکترونیکی ایمن است یا ارزش ریسک کردن را ندارد؟ پاسخ به نحوه استفاده و محافظت از کیف پول الکترونیکی خود بستگی دارد.

چندین روش وجود دارد که می توانید برای بهبود ایمنی و امنیت کیف پول الکترونیکی خود انجام دهید، از مراحل عقل سلیم گرفته تا استفاده از نرم افزارهای امنیتی آنلاین. مزایای زیر را در استفاده از کیف پول الکترونیکی در نظر بگیرید، به دنبال آن مراحل توصیه شده برای محافظت از آن را در نظر بگیرید، تا بتوانید آگاهانه تصمیم بگیرید.

کیف پول الکترونیکی چیست؟ مزایای آن چیست؟

کیف پول الکترونیکی را به عنوان نسخه الکترونیکی کیف پول فیزیکی در نظر بگیرید. به جای حمل یک کیف پول مملو از کارت های اعتباری و نقدی، در عوض کیف پول الکترونیکی خود را در گوشی هوشمند خود ذخیره می کنید. کیف پول الکترونیکی، مانند یک کیف پول فیزیکی، قادر است تعدادی کارت نقدی یا اعتباری مختلف را ذخیره کند.

هنگامی که برای خرید آماده هستید، به سادگی تلفن خود را روی پایانه پرداخت تکان می دهید و خرید انجام می شود. نیازی به تحویل کارت به کارمند یا قرار دادن کارت در ترمینال نیست.بدین ترتیب پرداخت سریع تر، بدون تماس و راحت تر صورت می پذیرد. اگر تصمیم دارید بیش از یک کارت را در کیف پول الکترونیکی خود ذخیره کنید، می توانید یکی از آن ها را به عنوان اصلی انتخاب کنید و یا آن را به راحتی با کارت دیگری تغییر دهید.

جدای از امکان پرداخت سریع و راحت، یکی دیگر از مزایای استفاده از کیف پول الکترونیکی این است که به شما امکان می دهد اطلاعات چندین کارت را ذخیره کنید. این کار نیاز به حمل بسیاری از کارت های مختلف مانند کارت های را از بین می برد. برخی از سیستم های کیف پول الکترونیکی حتی به شما امکان ذخیره کوپن را می دهند.

کیف‌پول‌های الکترونیکی نیز میزانی از امنیت را ارائه می‌دهند ، نیازی به حمل پول نقد نیست و نیازی نیست کیف پولی همراه داشته باشید که ممکن است گم یا دزدیده شود. حتی اگر تلفن خود را گم کنید، همچنان می‌توانید با ورود به کیف پول الکترونیکی خود در دستگاه جدید به آن دسترسی داشته باشید. همچنین در هنگام خرید، باید قبل از تکمیل خرید، نوعی مجوز مانند پین یا اسکن بیومتریک اثر انگشت خود را ارائه دهید. این به جلوگیری از خریدهای غیرمجاز کمک می کند.

از آنجایی که کیف پول‌های الکترونیکی محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند، بسیاری از خرده ‌فروش‌ها اکنون این گزینه را به مصرف‌کنندگان ارائه می‌دهند که به این روش پرداخت کنند. اگر هنوز برخی از کسب و کارها هستند که به فناوری جدید ارتقاء نیافته اند، به احتمال زیاد در آینده نزدیک این کار را انجام خواهند داد.

تهدیدات رایج مرتبط با کیف پول الکترونیکی

بازیگران مخرب متوجه افزایش محبوبیت کیف پول‌های دیجیتال شده‌اند که به معنای افزایش تعداد اهداف برای آنهاست. تهدیدات علیه کیف پول الکترونیکی در حال افزایش است و مصرف کنندگان باید از خطرات استفاده از کیف پول دیجیتال و چگونگی بهبود امنیت کیف پول الکترونیکی خود آگاه باشند.

بزرگترین تهدید در انتقال داده ها از طریق شبکه های تلفن همراه است که ممکن است فاقد امنیت باشد. اگر امنیت مناسب وجود نداشته باشد، هکرها می توانند اطلاعات پرداختی را که منتقل می شود را به سرقت ببرند. با این حال، اکثر کیف پول‌های الکترونیکی از نوعی رمزگذاری استفاده می‌کنند که در نتیجه این تهدیدات را اغلب به حداقل می رساند. لطفاً از Wi-Fi عمومی استفاده نکنید تا داده‌هایتان در معرض دید قرار نگیرد.

بزرگترین تهدید در واقع می تواند گم شدن یا به سرقت رفتن تلفن همراه شما باشد. اگر تلفن یا کیف پول دیجیتال خود را قفل نکرده اید، دزد می تواند به راحتی به اطلاعات دسترسی پیدا کند و تعدادی خرید انجام دهد یا حتی قبل از اینکه زمان لازم برای اقدام داشته باشید، از حساب بانکی شما پول برداشت کند.

چگونه از کیف پول الکترونیکی خود محافظت کنید و از این مشکلات جلوگیری کنید

  • گوشی خود را قفل کنید

همانطور که در بالا ذکر شد، بزرگترین خطر در استفاده از کیف پول الکترونیکی به سادگی محافظت نکردن از داده های تلفن همراه شما است. تلفن خود را با گزینه های امنیتی که ارائه می دهد قفل کنید و همین کار را برای کیف پول الکترونیکی و سایر برنامه های مهمی که حاوی داده های خصوصی هستند انجام دهید. به این ترتیب، دزد نمی تواند به تلفن یا کیف پول الکترونیکی شما دسترسی داشته باشد.

  • نظارت بر فعالیت کارت اعتباری و حساب بانکی

همیشه بر فعالیت های مالی خود نظارت داشته باشید و از هزینه های خود مطلع شوید. در صورت مشاهده هزینه مشکوک، باید فوراً با بانک خود تماس بگیرید و حساب های مالی خود را قفل کنید.

  • برنامه های امنیتی را نصب کنید

اگر اطلاعات مالی حساسی مانند کیف پول الکترونیکی را در اختیار دارید، باید تا حد امکان از آن محافظت کنید. برنامه‌های امنیتی را نصب کنید که بیشتر از داده‌های تلفن شما محافظت می‌کنند و همچنین در صورت گم شدن یا دزدیده شدن تلفن، خدمات مکان یابی را در اختیار شما قرار می‌دهند. داشتن گزینه ای برای حذف از راه دور اطلاعات در تلفن خود در صورتی که نمی توانید آن را بازیابی کنید نیز مفید است.

  • نتیجه

کیف‌های الکترونیکی عمدتاً ایمن هستند، اما آسیب‌ناپذیر نیستند. مطمئن شوید که برای کاهش خطرات و اطمینان از اینکه اطلاعات مالی شما به دست افراد نادرست نمی‌افتد، از اقدامات امنیتی بیشتری استفاده کنید. قبل از اینکه فیشینگ شوید، مطمئن شوید که قربانی حمله فیشینگ نمی شوید. در اینجا برخی از اقدامات احتیاطی وجود دارد که همیشه باید برای جلوگیری از فیشینگ انجام دهید.

یاد بگیرید که حملات فیشینگ را بشناسید: مطمئن شوید که همه انواع حملات فیشینگ چگونه به نظر می رسند. وقتی آنها را دریافت کردید، بلافاصله آنها را حذف کنید. گزارش حملات فیشینگ: هنگامی که از حمله فیشینگ اجتناب کردید، حمله را گزارش دهید. این به شرکت‌ها اجازه می‌دهد تا امنیت را افزایش داده و اطمینان حاصل کنند که حساب‌های مشتریان را ایمن نگه می‌دارند.

آنتی ویروس و نرم افزار ضد فیشینگ دریافت کنید: اکثر شرکت های امنیت دیجیتال نرم افزارهایی دارند که دارای اجزای داخلی ضد فیشینگ هستند. بسیاری به شما اجازه می دهند پیام های فیشینگ را به عنوان هرزنامه فیلتر کنید، بنابراین حتی آنها را نمی بینید. مطمئن شوید که از یک برنامه آنتی ویروس استفاده می کنید که می تواند هر ویروسی را در رایانه شما نیز حذف کند و در صورت نصب بدافزار بر روی دستگاه های شما، آسیب وارد شده به آن را التیام دهد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Red Captcha Characters Below.