OpenAI می‌خواهد با مدل هوش مصنوعی GPT-4 مشکل مدیریت محتوا را حل کند

کمیته رکن چهارم – شرکت OpenAI می‌خواهد با استفاده از مدل هوش مصنوعی GPT-4 به حل بحران مدیریت و کنترل محتوا در پلتفرم‌های آنلاین بپردازد.

مدیریت و کنترل محتوا در فضای اینترنت دهه‌هاست که یکی از سخت‌ترین کارها محسوب می‌شود. حالا OpenAI، سازنده ChatGPT، در نظر دارد که با استفاده از مدل هوش مصنوعی GPT-4 این مشکل را حل کند. این شرکت می‌خواهد یک سیستم مدیریت محتوا بسازد که مقیاس‌پذیر، باثبات و قابل شخصی‌سازی باشد.

OpenAI در پستی در وبلاگ خود اعلام کرد که GPT-4 نه‌تنها می‌تواند به تصمیم‌گیری درزمینه مدیریت محتوا کمک کند، بلکه می‌تواند در تدوین سیاست‌ها و اصلاح سریع آن‌ها به کمک شرکت‌ها بیاید. OpenAI باور دارد که با این کار سرعت انجام این کارها از چند ماه به چند ساعت می‌رسد.

سازنده ChatGPT ادعا می‌کند که مدل هوش مصنوعی آن‌ها می‌تواند مقررات و جزئیات سیاست‌های مدیریت محتوا را کلمه‌به‌کلمه تجزیه کند و خودش را در کمترین زمان با هر تغییری وفق دهد. OpenAI می‌گوید با این کار می‌توان رویکردی یکدست‌تر را در برخورد با محتواها حاصل کرد.

مدیران این شرکت در پست مربوطه نوشته‌اند: «ما باور داریم که این کار چشم‌انداز مثبت‌تری را از آینده پلتفرم‌های دیجیتال ارائه می‌کند؛ جایی که هوش مصنوعی می‌تواند مطابق سیاست‌های خاص هر پلتفرم ترافیک آنلاین آن را مدیریت کند و از فشار ذهنی شمار بالای نیروهای انسانی بخش مدیریت محتوا بکاهد.»

با هوش مصنوعی، سرعت پیشبرد فرایندهای مدیریت محتوا بالا می‌رود

مدیران OpenAI می‌گویند هرکسی که به API این شرکت دسترسی داشته باشد، می‌تواند این رویکرد را پیاده‌سازی کند تا سیستم مدیریت محتوای خاص خود را با کمک هوش مصنوعی بسازد. این شرکت ادعا می‌کند که مدل GPT-4 می‌تواند کارهایی را که پیش‌تر در طول شش ماه انجام می‌شد، ظرف یک روز انجام دهد.

البته OpenAI قبول دارد که انسان‌ها هنوز باید در این فرایند دخیل باشند، چرا که مدل‌های زبانی می‌توانند تحت تأثیر سوگیری‌های ناخواسته قرار بگیرند. ولی با کاهش دخالت انسان در این فرایند می‌توان استفاده بهتری از کارمندان داشت و حل مسائل و موارد پیچیده‌تری را که نیازمند قضاوت انسانی است، به آن‌ها سپرد.

مدیریت و کنترل محتوا با هوش مصنوعی می‌تواند فواید مختلفی داشته باشد. برای مثال، تاکنون بارها گزارش شده که مشاهده محتواهای آزاردهنده توسط مدیران محتوا به سلامت روان آن‌ها آسیب زده است. به‌علاوه، نظرات شخصی هر فرد در برخورد با محتواها می‌تواند باعث برخوردهای متفاوت با محتواهای گوناگون شود و ثبات سیاست‌های شرکت‌ها را زیر سؤال ببرد. حالا باید دید که هوش مصنوعی درنهایت می‌تواند واقعاً به کمک این حوزه بیاید یا خیر.

منبع : دیجیاتو

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Green Captcha Characters Below.