کمیته رکن چهارم – از ابتدای سال ۲۰۱۶ تاکنون وب سایت AV-Comparative که به اختصار AVC هم گفته می شود ، دو تست آنتی ویروس در بخش Real World Protection Test در ماه های فبریه و مارس منتشر نموده .
به گزارش کمیته رکن چهارم،براساس نتایج منتشر شده در وب سایت AVC ، در ماه فبریه ضد ویروسهای کسپرسکی ، اف-سکیور و ترندمیکرو موفق به شناسایی صد در صد تهدیدات شدند .
در ماه مارس نیز آنتی ویروسهای آویرا ، بیت دفندر ، اف-سکیور و ترندمیکرو موفق به شناسایی صد در صد تهدیدات شدند .
” اسامی به ترتیب حروف الفبای لاتین می باشد . ”
* نکاتی درباره تستهای آنتی ویروسی وب سایت AVC :
۱- بسیاری از شرکتهای آنتی ویروس در تستهای AVC حضور ندارند که از جمله آنها میتوان به ۲ کمپانی امنیتی بزرگ یعنی سیمانتک و وب روت اشاره نمود .
۲- متخصصین حرفه ای حوزه های شبکه ، فناوری و امنیت ، تستهای اینگونه سایتها را معیاری برای انتخاب و خرید آنتی ویروس قرار نمیدهد .
۳- بعد از خروج کمپانی سیمانتک از تستهای AVC ، این سایت ۲ مرتبه به طور غیر مجاز از نام و لوگوی آنتی ویروسهای نورتون سیمانتک استفاده نموده که همین باعث بروز انتقاداتی از این سایت شد .
// در هر ۲ مرتبه این سایت نام آنتی ویروسهای نورتون را در انتهای جدول و بدترین جایگاه درج نمود . //
۴- شرکت آنتی ویروس آلمانی جی دیتا ” G-Data ” برای مدتها در تستهای AVC حضور داشت و نتایج قابل قبولی برای آنتی ویروسهایش منتشر میشد ، ولی به ناگهان از تستها کناره گیری کرد .
۵- خروج کمپانی معتبر آنتی ویروس Webroot از تستهای AV-C ، ضربه دیگری به اعتبار این وب سایت و موسسه تست آنتی ویروس بود .
” شرکت Webroot بزرگترین شرکت خصوصی آمریکایی عرضه کننده آنتی ویروس و سازنده شگفت انگیز ترین ، سبکترین و کم حجم ترین آنتی ویروسهای دنیا با نام تجاری Webroot Secure Anywhere می باشد و بسیاری از غولهای فناوری دنیا مانند Cisco – HP – RSA – PaloAlto – F5 Networks – A10 Networks – McAfee و Microsoft از خدمات و محصولات این شرکت استفاده میکنند . ”
منبع : لینک
Sort > By Value