پرش به محتوا
آخرین اخبار
نقص وای‌فای Broadcom امکان نفوذ به برخی روترها را بدون رمز شبکه فراهم می‌کند احتمال افشای کلیدهای API برخی کاربران OpenCode Console سوءاستفاده فعال از نقص SiteGuard Server Edition؛ مدیران سرور اصلاحیه نصب کنند نفوذ از مسیر ConnectWise به محیط‌های Microsoft ۳۶۵؛ خدمات پشتیبان‌گیری متوقف شد دو نقص بحرانی Drupal می‌توانند اجرای کد روی سرور را ممکن کنند هشدار BlockStrap برای Magento و Adobe Commerce؛ اصلاحیه اکتبر ضروری است نقص بحرانی BeyondTrust در حملات واقعی استفاده شده؛ اصلاحیه نصب شود نشت حدود ۱۱.۱۸ میلیون رکورد مشتریان Burger King ژاپن نقص وای‌فای Broadcom امکان نفوذ به برخی روترها را بدون رمز شبکه فراهم می‌کند احتمال افشای کلیدهای API برخی کاربران OpenCode Console سوءاستفاده فعال از نقص SiteGuard Server Edition؛ مدیران سرور اصلاحیه نصب کنند نفوذ از مسیر ConnectWise به محیط‌های Microsoft ۳۶۵؛ خدمات پشتیبان‌گیری متوقف شد دو نقص بحرانی Drupal می‌توانند اجرای کد روی سرور را ممکن کنند هشدار BlockStrap برای Magento و Adobe Commerce؛ اصلاحیه اکتبر ضروری است نقص بحرانی BeyondTrust در حملات واقعی استفاده شده؛ اصلاحیه نصب شود نشت حدود ۱۱.۱۸ میلیون رکورد مشتریان Burger King ژاپن
آموزش

هشدار به کاربران اپلیکیشن توییتر در iOS

آذر ۱۲, ۱۳۹۳ نوشتهٔ admin بدون نظر

کمیته رکن چهارم – کاربران محصولات اپل که از اپلیکیشن توییتر استفاده می‌کنند، باید حواس‌شان جمع باشد، توییتر به زودی از ویژگی جدید در اپلیکیشن خود رونمایی می‌کند که این قابلیت را دارد تا بررسی کند شما از چه اپلیکیشن‌هایی استفاده می‌کنید.

 

به گزارش کمیته رکن چهارم به نقل از آی تی اس ان (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات) , در واقع با این کار توییتر می‌خواهد نسبت به علایق شما آگاهی بیشتری پیدا کند تا تبلیغاتی که برای شما ارائه می‌دهد هدفمند‌تر باشد.

توییتر در مورد این اقدام خود اعلام کرد، به هیچ عنوان اطلاعات شما را در مورد اپلیکیشن‌هایی که استفاده می‌کنید، ذخیره نمی‌کند، و زمانی هم که قصد ردیابی اپلیکیشن‌های مصرفی شما را داشته باشد با ارسال پیامی شما را آگاه می‌کند.

اپلیکیشن‌ها و سرویس‌هاس زیادی هستند که مشخصات و اطلاعات کاربران خود را ذخیره می‌کنند و به شرکت‌های تبلیغاتی ارائه می‌دهند، ولی این کار توییتر به خاطر تعداد زیاد کاربرانش بسیار چشم‌گیر است.

برای جلوگیری از این اقدام در قسمت تنظیمات می‌توانید تنظیمات این ویژگی را تغییر دهید.

منبع : آی تی اس ان

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Blue Captcha Characters Below.