کمیته رکن چهارم – آنتیویروسها همیشه یک پله جلوتر از نرمافزارهای امنیتی حرکت میکنند و به خوبی بیشتر ترفندهای کاربردی را در امنیت سیستمهای مختلف میدانند و از این حفرهها به نفع خود استفاده میکنند.
آنتیویروسها و فایروالها به تنهایی نمیتوانند ضامن امنیت کامپیوتر شما باشند. هکرها و سازندگان بدافزارها و ویروسها، انسانهای بسیار زیرک و هوشیاری هستند. آنها همیشه یک پله جلوتر از نرمافزارهای امنیتی حرکت میکنند و به خوبی بیشتر ترفندهای کاربردی را در امنیت سیستمهای مختلف میدانند و از این حفرهها به نفع خود استفاده میکنند.
شما باید بدانید چگونه با تهدیدات سایبری و آسیبهای امنیت مقابله کنید، پیغامهای آلوده به تروجان را از بین ببرید و از دزدیده شدن اطلاعات کاربری خود جلوگیری کنید.
– از پسوردهای قوی استفاده کنید.
– سعی کنید کلمه عبوری که میسازید ترکیبی از عدد و حروف و حتی علامتها باشد.
– حواستان بهURLهای کوتاه شده باشد.
از آنجا کهURLهای کوتاه شده هیچ اشارهای به مقصد ندارند، هکرها از این موضوع استفاده کرده و لینکهای آلوده به ویروس و بدافزار را برای کاربران میفرستند.
– هرچند وقت یک بار تنظیمات امنیت ایمیل و شبکههای اجتماعی را چک کنید.
– به هر تقاضای دوستی جواب مثبت ندهید، کمی به همه چیز مشکوک باشید و اطلاعات مهم و شخصی خود را از صفحه پروفایلتان پاک کنید.
– هنگام خرید اینترنتی از اعتبار و امنیت فروشگاه اینترنتی اطمینان حاصل کنید.
هنگام خرید، شما اطلاعات حساب بانکیتان را دراختیار فروشگاه مورد نظر قرار میدهید، پس کمی تأمل و تحقیق در مورد سیستم امنیتی آنها زمان چندانی از شما را نمیگیرد.
– به طور محرمانه جستوجو کنید.
نسخههای جدید مرورگرهای فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر، سافاری و کروم، همه گزینهای به نام جستوجوی محرمانه دارند. نام این گزینه در مرورگرهای مختلف متفاوت است.
– مرورگرتان را آپدیت کنید.
با آپدیت مرورگر، با خیال راحتتر میتوانید در صفحات مختلف وب بگردید. به روزبودن آنها نیز شما را در مقابل نسخههای جدیدتر بدافزارها محافظت میکند.
منبع: پایگاه اطلاعرسانی پلیس فتا