آیا ۲۰۲۰ سال شیوع بدافزار برای لینوکس بود؟

کمیته رکن چهارم – کسپرسکی و بلک‌بری به ‌همراه FBI و NSA اعلام کرده‌اند که در سال ۲۰۲۰، لینوکس هدف بدافزارهای مختلف قرار گرفته است.

لینوکس بیشتر شهرت خود را به‌واسطه‌ی امنیت به دست آورده و همین موضوع نقطه قوت این سیستم‌عامل در برابر ویندوز است؛ البته امنیت لینوکس به این دلیل است که سیستم‌های کمی از این سیستم‌عامل استفاده می‌کنند. اما به ‌نظر می‌رسد تبهکاران سایبری کم‌کم سیستم‌های لینوکسی را هدف قرار می‌دهند. شرکت‌های بزرگ مانند کسپرسکی و بلک‌بری به‌همراه سازمان‌هایی مانند FBI و NSA گزارش داده‌اند که بدافزارها تمرکز خود را روی لینوکس بیشتر کرده‌اند.

در حال‌ حاضر سیستم‌عامل لینوکس به‌عنوان دروازه‌ای برای اطلاعات ارزشمند از جمله اسرار تجاری، مالکیت معنوی و اطلاعات شخصی است. همچنین از سرورهای لینوکس می‌توان برای آلوده کردن شبکه‌هایی استفاده کرد که از کامپیوترهای ویندوز، macOS و دستگاه‌های اندرویدی بهره می‌برند.

حتی اگر سیستم‌عامل روی کامپیوتر رومیزی یا لپ‌تاپ اجرا نشود، اطلاعات شما دیر یا زود دراختیار لینوکس قرار می‌گیرد. حافظه‌های ابری، VPN‌-ها، شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت، سرویس‌های دولتی، سیستم‌های بیمه و حتی سیستم‌های دانشگاهی از لینوکس استفاده می‌کنند و بسیاری از دستگاه‌هایی که به اینترنت اشیا مجهز شده‌اند، مبتنی بر لینوکس هستند.

در طول ۱۲ ماه گذشته چندین تهدید مختلف کشف شده است. بعضی از آن‌ها، بدافزارهای ویندوزی بودند که برای لینوکس پُرت شده‌اند و برخی دبگر برای دهه‌ها روی سرورهای لینوکسی قرار گرفته بودند و کسی از آن‌ها خبر نداشت. این موضوع نشان می‌دهد که تیم‌های امنیتی ریسک نفوذپذیری‌ لینوکس را دست کم گرفته‌اند.

منبع : زومیت

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Green Captcha Characters Below.