بنیان‌گذار پونیشا: اطلاعات فاش‌شده کاربران به دو سال پیش مربوط می‌شود

کمیته رکن چهارم – به‌گفته‌ی بنیان‌گذار پونیشا، اطلاعات فاش‌شده از کاربران این پلتفرم قدیمی و مربوط به دو سال پیش است و احتمالا تنها نام و شماره‌‌تلفن آنان را شامل می‌شود.

اواخر بهمن خبری مبنی‌بر نشت بانک اطلاعاتی ۲۷۰ هزار کاربر پونیشا در فضای مجازی منتشر شد. پونیشا با تأیید نشت اطلاعات، عنوان کرد که دسترسی مستقیم به بانک اطلاعاتی و ذخیره‌ی اطلاعات کاربران به‌وجود نیامده است. حال بنیان‌گذار پونیشا اطلاعات بیشتری در‌این‌باره اعلام کرده است.

نیما نورمحمدی، بنیان‌گذار پونیشا در مصاحبه‌ی اینستاگرامی با پیوست می‌گوید با گذشت حدود دو هفته از ماجرا، منبع نشت اطلاعات مشخص نشده؛ اما هک این اطلاعات به دو سال پیش مربوط می‌شود و اکنون خبرش منتشر شده است. نورمحمدی تصریح کرد از دو سال پیش که این اتفاق افتاد، اطلاعاتی از کاربران جدیدی که در وب‌سایت پونیشا ثبت‌نام کرده‌اند، به جایی درز نکرده است.

به‌گفته‌ی او، اطلاعات دست شخصی خارجی است که دیتابیس بزرگی از اطلاعات کاربران سرویس‌های مالزیایی، چینی، پاکستانی و… نیز در‌اختیار دارد و پونیشا تنها سرویس ایرانی است که توانسته از آن اطلاعات بیرون بکشد. نورمحمدی درباره‌ی دلیل وقوع این هک اضافه کرد:

احتمالا دو سال قبل، ما از سرویسی استفاده کرده‌ایم که این شخص ازطریق حفره‌ی امنیتی آن توانسته اطلاعات کاربران پونیشا را های‌جک کند… وب‌سایت دیگری وجود دارد که تمامی تغییرات وب‌سایت اصلی پونیشا ابتدا روی آن اعمال می‌شود و درصورت موفقیت‌آمیزبودن عملیات، تغییرات جایگزین وب‌سایت اصلی می‌شوند. اطلاعات فاش‌شده نیز از روی همان وب‌سایت بوده و دسترسی غیرمجاز به هیچ‌کدام از سرور‌های پونیشا اتفاق نیفتاده است.

به‌گفته‌ی بنیان‌گذار پونیشا، اطلاعات بسیار محدودی روی وب‌سایت دوم وجود داشته و به‌غیر از نام و شماره‌‌تلفن، اطلاعات دیگر کاربران ازجمله اطلاعات بانکی و اطلاعات کارت ملی افشا نشده است. نورمحمدی افزود: «این از بدبیاری ما بود که هم‌زمان با جذب سرمایه، خبر نشت اطلاعات پس از دو سال منتشر شد.»

طبق اعلام نیما نورمحمدی، پونیشا درمقایسه‌با سال‌های قبل رشد دوبرابری را تجربه کرده و فریلنسر‌های پونیشا امسال به درآمد بیش از ۱۲ میلیارد تومان رسیدند.

نورمحمدی درباره‌ی انتقاد‌ها از کم بودن قیمت‌ها در پونیشا اعلام کرد که به‌زودی تغییراتی در این پلتفرم داده و بخش‌بندی‌های جدیدی برای فریلنسر‌های تازه‌کار، کارفرما‌های شخصی، استارتاپ‌ها، شرکت‌های بزرگ و… ایجاد می‌شود. او درپایان گفت به‌زودی فریلنسر‌ها می‌توانند برای تمام مهارت‌های‌شان ویدئو و تصویر و صدا اضافه کنند.

منبع : زومیت

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Green Captcha Characters Below.