شکایت از گوگل بابت ردیابی کاربران در حالت ناشناس

کمیته رکن چهارم – گروهی از کاربران به تازگی در پی شکاست از گوگل مدعی شده اند که این غول فناوری بدون اطلاع رسانی دقیق به آنها هنگام استفاده از حالت ناشناس هم عادات و رفتار‌‌های وب گردی آنها را رصد می‌کند.

گروهی از کاربران به تازگی در پی شکاست از گوگل مدعی شده اند که این غول فناوری بدون اطلاع رسانی دقیق به آنها هنگام استفاده از حالت ناشناس هم عادات و رفتار‌‌های وب گردی آنها را رصد می‌کند.

گوگل به تازگی در قالب پرونده قضایی جدیدی به ردیابی اطلاعات کاربران به هنگام روشن بودن حالت ناشناس شده است. گزارش‌‌های بلومبرگ حاکی از آن هستند که لاکی کو به عنوان قاضی این پرونده درخواست گوگل مبنی بر رد رسیدگی به این پرونده را نپذیرفته است.

قاضی این پرونده تشخیص داده است که گوگل به کاربران در رابطه با جمع آوری اطلاعات در هنگام روشن بودن حالت ناشناس اطلاع نداده است و همین امر موجب شده است که شاکیان بتوانند این پرونده را به خوبی پیش ببرند. شاکی اصلی این پرونده گوگل را به گمراه کردن کاربران متهم کرده و مدعی شده است که این کمپانی درحالی که به کاربران اطمینان می‌داده که اطلاعات آنها مخفی باقی می‌ماند، همچنان به نظارت بر عادات وب گردی آنها می‌پرداخته است.

گوگل نیز در اماده اظهار داشته است که کاربران با سیاست‌‌های حریم خصوصی این کمپانی موافقت کرده اند و بنابراین می‌دانستند که گوگل اطلاعاتشان را حتی در صورت روشن بودن حالت ناشناس جمع آوری می‌کند. این کمپانی همچنین هشدار داده است که حالت ناشناس لزوما به معنای نامرعی شدن نیست و وب سایت‌‌ها همچنان می‌توانند فعالیت کاربران را رصد کنند.

البته حتی هنوز مشخص نیست که این پرونده به کجا خواهد رسید چه برسد که گوگل بخواهد در این رابطه تغییراتی را هم اعمال کند. معمولا پرونده هایی از این دست به پرداخت جریمه از سوی کمپانی منجر خواهد شد. محدودیت‌‌های حالت ناشناس برای مشتاقان استفاده از این قابلیت شناخته شده است و تنها برای این ایجاد شده است که وب سایت‌‌ها را از تاریخچه جستجو و کوکی‌‌های کاربران دور نگه دارد و به این ترتیب تمامی ترافیک قابل تشخیص آنها را حذف نخواهد کرد.

با این حال معلوم نیست که آیا عموم افراد به رفتار واقعی حالت ناشناس و طرز کار آن آگاهی دارند یا خیر. به این دلیل این پرونده ممکن است گوگل را مجبور کند که در رابطه با نحوه کار این قابلیت اطلاع رسانی گسترده تری انجام بدهد. این پرونده همچنین رفتار بد کمپانی‌‌ها در زمینه مخفی کردن اطلاعات مهم در بخش شرایط استفاده از سرویس هایشان را نمایان می‌کند.

منبع : ایتنا

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Green Captcha Characters Below.