چگونه در حملات سایبری کمتر آسیب ببینیم؟

کمیته رکن چهارم – در عصر ارتباطات و دیجیتال مصون ماندن زیرساخت‌ها و اطلاعات از حملات سایبری امری حائزاهمیت تلقی می‌شود، چراکه دسترسی غیرمجاز برخی افراد و سازمان‌ها به اطلاعات محرمانه می‌تواند ضرر و زیان‌های جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد، 

سرهنگ تورج کاظمی، رئیس اسبق پلیس فتای تهران بزرگ حملات سایبری را دوگونه خواند و گفت: گاهی سازمان‌ها و نهاد‌ها مورد حملات سایبری قرار می‌گیرند که در این صورت مجرمان به دنبال اطلاعات مالی، بنیادی یا زیرساختی سازمان مورد نظر خود هستند.

وی در ادامه عنوان کرد: گاهی هدف حملات سایبری افراد خصوصی و حقیقی هستند که در این صورت اطلاعات فردی، مالی، شخصی، مکاتبات شخص در ایمیل و دیگر پیام‌رسان‌هایی که دارد مورد حمله قرار می‌گیرد.

رئیس اسبق پلیس فتای تهران بزرگ درخصوص کاهش آسیب دیدگی افراد از حملات سایبری گفت: افراد باید در ابتدا ضریب امنیتی بالایی را برگزینند و از گذرواژه‌های عبوری دشوار استفاده کنند، همچنین برخی از پیام‌رسان‌ها و بستر‌ها از گذرواژه‌های دومرحله‌ای استفاده کرده‌اند که اشخاص باید هر دو مرحله را فعال کنند تا راه برای مجرمان اینترنتی دشوار شود.

سرهنگ کاظمی با تاکید بر اینکه در مرحله اول افراد خودشان باید دسترسی به اطلاعات خود برای مجرمان را محدود کنند، اظهار کرد: در صورتی که فرد مورد حمله سایبری قرار گرفت، در اسرع وقت گذرواژه خود را تغییر دهد و پس از بک‌آپ گرفتن از اطلاعات خود سریعا تمامی موارد را از سیستم خود پاک کند تا راه نفوذ برای مجرمان محدود شود.

رئیس اسبق پلیس فتای تهران بزرگ خاطرنشان کرد: افرادی که مورد چنین آسیب‌هایی قرار می‌گیرند، پس از طی کردن مراحل عنوان شده با مراجعه به مراجع قضایی شکایت خود را ثبت کنند تا رسیدگی به پرونده آغاز شود.

منبع : خبرفارسی

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Blue Captcha Characters Below.