۱۰ شغل پرتقاضای امنیت سایبری در سال ۲۰۲۳

کمیته رکن چهارم – با گسترده‌تر شدن حملات سایبری، مشاغل حوزه امنیت سایبری نیز نسبت به قبل تقاضای بیشتری دارند.

در دنیای دیجیتال امروزی، امنیت سایبری به یک مسئله اساسی از استراتژی پایداری، امنیت و رشد هر شرکت تبدیل شده است. با گسترش کسب‌وکارها، تقاضا برای مشاغل امنیت سایبری در سال ۲۰۲۳ و پس از آن نیز افزایش خواهد یافت.

امنیت سایبری تقاضای زیادی برای متخصصان ماهر دارد و به تدریج در حال رشد است. انتظار می‌رود هزینه‌های جهانی امنیت سایبری از ۱۷۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷ به ۲۰۲ میلیارد دلار تا سال ۲۰۲۳ افزایش یابد.

در این مقاله، ما به ۱۰ شغل پرتقاضای امنیت سایبری که باید در سال ۲۰۲۳ مراقب آن‌ها باشید، پرداخته‌ایم. برای اطلاع از این مشاغل با ما همراه باشید.

۱ – افسر ارشد امنیت اطلاعات
افسر ارشد امنیت اطلاعات (CISO) یک افسر ارشد است که از امنیت کامل اطلاعات یک سازمان اطمینان می‌یابد. CISOها مسئول توسعه و حفظ امنیت اطلاعات و برنامه‌های مدیریت ریسک و همچنین تعامل با ذینفعان و اطلاع‌رسانی آن‌ها در مورد نگرانی‌های امنیت اطلاعات هستند. به طور معمول، یک فرد پس از کسب تجربه ارزشمند در انواع دیگر نقش‌های امنیت سایبری، یک CISO می‌شود.

به دلیل ارشدیت این شغل، داشتن مدرک علوم کامپیوتر و MBA ترجیح داده می‌شود.

۲ – مهندس امنیت سایبری
مهندسان امنیت سایبری اقدامات امنیتی را برای محافظت از سازمان‌ها در برابر حملات سایبری برنامه‌ریزی می‌کنند. آن‌ها از شبکه‌ها و داده‌های سازمان محافظت می‌کنند. آن‌ها همچنین پلتفرم‌های امنیت سایبری ایجاد می‌کنند و با تیم‌های دیگر برای تضمین امنیت کلی کار می‌کنند.

اولین قدم برای تبدیل شدن به یک مهندس امنیت سایبری، داشتن مدرک در زمینه فناوری اطلاعات یا علوم کامپیوتر است.

۳ – معمار امنیتی
یک معمار یا آرشیتکت امنیتی مسئول ایجاد ساختارهای امنیتی قوی است که برای جلوگیری از حملات بدافزار استفاده می‌شود. آن‌ها به بقیه تیم امنیتی کمک فنی می‌کنند و همچنین تست‌های آسیب‌پذیری را اجرا می‌کنند. مدرک در زمینه فناوری اطلاعات یا علوم کامپیوتر برای تبدیل شدن به یک معمار امنیت ترجیح داده می‌شود.

۴ – تستر نفوذ
یک تستر نفوذ که به عنوان هکر اخلاقی نیز شناخته می‌شود، یک مشاور امنیت شبکه است که از آسیب‌پذیری‌های یک سیستم به همان روشی که یک هکر استفاده می‌کند، سوء استفاده می‌کند. آن‌ها اسنادی از نتایج آزمایش و ابزارهای نفوذ جدید ایجاد می‌کنند.

برای تبدیل شدن به یک تست‌کننده نفوذ، باید حداقل یک تا چهار سال تجربه در زمینه امنیت اطلاعات داشته باشید.

۵ – تحلیلگر قانونی کامپیوتر
تحلیلگران قانونی کامپیوتری روی موارد حملات سایبری کار می‌کنند و با بازیابی داده‌ها، شواهد دیجیتالی را جمع‌آوری می‌کنند. آن‌ها روی بازیابی اطلاعات حذف شده، دستکاری یا دزدیده شده کار می‌کنند. یک تحلیلگر قانونی کامپیوتر باید دارای مدرک لیسانس و تجربه کاری مرتبط باشد.

۶ – تحلیلگر بدافزار
یک تحلیلگر بدافزار تهدیدات سایبری مانند ویروس‌ها، کرم‌ها، بات‌ها و تروجان‌ها را شناسایی و بررسی می‌کند تا ماهیت آن‌ها را بهتر درک کند. آن‌ها ابزارهای محافظت از بدافزار ایجاد می‌کنند و سپس روش های جلوگیری از تهدیدات بدافزار را مستند می‌کنند.

۷ – مهندس امنیت برنامه
مهندسان امنیت برنامه امنیت برنامه‌های یک شرکت را توسعه می‌دهند و آن را پیاده‌سازی و حفظ می‌کنند. آن‌ها مسئول توسعه و اجرای سیاست‌هایی برای محافظت در برابر تهدیدات داخلی و خارجی هستند.

روز معمولی یک مهندس امنیت اپلیکیشن با بررسی یافته‌های روز قبل و رفع هر گونه باگ یا آسیب‌پذیری کشف شده آغاز می‌شود. پس از آن، آن‌ها با سایر مهندسان برای برنامه‌ریزی کار روز بعد کار خواهند کرد.

۸ – مدیر پایگاه داده
مدیر پایگاه داده فردی است که مسئولیت مدیریت و نظارت بر پایگاه داده را بر عهده دارد. آن‌ها همچنین وظیفه طراحی، توسعه و نگهداری پایگاه داده را بر عهده دارند. مدیران پایگاه داده همچنین باید از حفاظت از داده‌ها و امنیت پایگاه داده اطمینان حاصل کنند. مدیران پایگاه داده برای عملکرد هر سازمانی حیاتی هستند. آن‌ها مسئول اطمینان از اجرای کارآمد و ایمن پایگاه‌های داده هستند. مدیران پایگاه داده باید به پایگاه‌های داده، زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و زبان‌های برنامه‌نویسی مسلط باشند. این موقعیت تقاضای زیادی دارد و حقوق خوبی نیز دارد.

۹ – کارشناس امنیت فضای ابری
کارشناسان امنیت فضای ابری وظیفه تضمین امنیت داده‌های ذخیره شده در سرور ابری را بر عهده دارند. آن‌ها خط‌مشی‌ها و رویه‌هایی را برای محافظت از داده‌ها در برابر دسترسی، اصلاح یا افشای غیرمجاز ایجاد و اجرا می‌کنند. دستمزد یک متخصص امنیت فضای ابری با توجه به سطح تجربه آن‌ها متفاوت است.

۱۰ – مدیر حوادث
مدیر حوادث کسی است که مسئولیت مدیریت و حل‌وفصل حوادث را بر عهده دارد. آن‌ها کسانی هستند که در هنگام وقوع حادثه دعوت می‌شوند و آن‌ها هستند که آن را برطرف می‌کنند. مهم‌ترین جنبه این شغل این است که آن‌ها باید بتوانند موقعیت‌های مختلفی را مدیریت کنند که این امر مستلزم این است که مستقل فکر کنند. حقوق و دستمزد یک مدیر حادثه بر اساس شرکتی که در آن کار می‌کند، موقعیت مکانی و تجربه آن‌ها تعیین می‌شود.

منبع: Analytics Insight

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Red Captcha Characters Below.