تحلیل و معرفی بدافزارهای بسترهای مجازی‏ سازی

کمیته رکن چهارم – مجازی‏سازی روشی است که در آن منابع کامپیوتر به صورت انتزاعی وجود دارند. با مجازی کردن منابع، بستر مورد نظر چندین سیستم‏عامل می‏تواند به صورت همزمان روی یک سخت‏افزار اجرا شود.

به گزارش کمیته رکن چهارم،روش مجازی‌سازی به ابتدای دهه ۷۰ میلادی برمی‏گردد، زمانی که IBM سیستم‏عامل تقسیم زمانی CP/CMS خود را معرفی کرد. مجازی‏سازی منافع بسیاری را برای ما فراهم کرده است، اما یک هکر کامپیوتر می‏تواند با بهره‏برداری از دستورات مجازی‏سازی و ایجاد یک لایه از نرم‏افزار، کنترل سیستم‏عامل اصلی را در اختیار بگیرد. هکر می‏تواند یک بدافزار را در سطح VMM قرار دهد. قرار گرفتن در این سطح می‏تواند بسیار زیان‏آور باشد به‏گونه‏ای که هکر با بالاترین دسترسی عملیات خود را انجام دهد. این بدافزار ممکن است یک ثبت‏کننده‏ی کلید را نصب کند، در حافظه‏ی سیستم‏عامل مهمان به دنبال رمز عبور بگردد و یا به دیسک از راه دور دسترسی داشته باشد. یک روت‏کیت می‏تواند از روش مجازی‏سازی سخت‏افزار استفاده کند که به آن روت‏کیت HVM می‏گویند. اگر شخصی محیط مجازی‏سازی را به خطر بیندازد، می‏تواند کنترل محیط فیزیکی که سیستم روی آن اجرا می‏شود را در دست بگیرد. کشف و بیرون کردن بدافزاری که در این سطح مخفی شده باشد بسیار سخت‏تر از بدافزاری است که در سطح هسته قرار دارد.
در این گزارش، ابتدا بدافزارها را طبقه‏بندی کرده، سپس در مورد بدافزارها و روت‏کیت‏هایی که باعث آلودگی ماشین مجازی و همچنین سیستم‏عامل میزبان می‏شوند و همچنین روش‏های به کار رفته در آنها صحبت می‏کنیم.

جهت مطالعه کامل این گزارش به پیوست مراجعه نمایید.

پیوست

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Green Captcha Characters Below.