کمیته رکن چهارم – تکنیک “passphrase” یا کلمات عبور به رمزهای عبور بسیار طولانی گفته میشود و به کار گیری این تکنیک در ایجاد رمز عبور، باعث افزایش امنیت حسابهای کاربری میشود؛ زیرا نفوذ به رمزهای عبور طولانی دشوار است و باعث سردرگمی هکرها میشود.
به گزارش کمیته رکن چهارم، آیا تاکنون برای شما پیش آمده است که رمزهای عبور خود را به خاطر اعداد و کاراکترهای خاص زیاد آن فراموش کرده باشید؟ تکنیک “passphrase” نه تنها به شما کمک میکند یک رمز عبور خوب و قوی برای خود ایجاد کنید، بلکه احتمال فراموش کردن رمزعبورهایی که با این تکنیک ایجاد شدهاند، بسیار کمتر است. استفاده از چنین رمزهای عبوری امنیت آنلاین شما را نیز افزایش میدهد.
طبق گزارش منتشر شده در مجله واشنگتن پست، به تازگی تکنیک جدیدی برای محافظت از حسابهای کاربری ایجاد شده است که تعداد رو به رشدی از سازمانهای تجاری و دولتی در حال استفاده از این تکنیک هستند.
رمزهای عبور طولانی که با عنوان “passphrase” شناخته میشود و بین ۱۶ تا ۶۴ کاراکتر هستند، نفوذ به حسابهای کاربری را تقریبا غیر ممکن میسازند و میتوان گفت با استفاده از این تکنیک، تقریبا هیچ خطری حسابهای کاربری شما را تهدید نمیکند.
تحقیقات محققان دانشگاه کارنگی ملون استرالیا نشان میدهد “passphrase” از امنیت بالایی برخوردار است؛ زیرا رمزهای عبور طولانی همانند رمزهای عبور تصادفی باعث سردرگمی هکرها و عدم موفقیت آنها در استفاده از برنامههای هک میشود.
در گزارش منتشر شده این مطلب بیان شده است که نفوذ به جملات ساده و اشعار و هک کردن آنها برای هکرها دشوار است و در عین حال کاربران چنین جملات و اشعاری را کمتر فراموش میکنند.
برای مثال هک کردن رمز عبوری مانند (SoUr@b# (Sourabh برای یک فرد هکر ساده و راحت است؛ اما هک کردن رمز عبوری همانند “MynameissourabhandIlovefootball” (اسم من ساراب است و فوتبال را دوست دارم)، بسیار سخت و دشوار است.
استفاده از این تکنیک نه تنها باعث قوی شدن رمز عبور میشود، بلکه حدس زدن آن را نیز دشوار میکند.
اگر چه استفاده از چنین رمزهای عبوری امنیت حسابهای کاربری افراد کاربران را تا میزان زیادی افزایش میدهد؛ اما هنوز عده کثیری از کاربران متمایل به استفاده از رمزهای عبور ساده هستند.
منبع: economictimes