بزرگ‌ترین شکست‌ها در دنیای فناوری

کمیته رکن چهارم – هنوز هم تحولات و نوآوری‌ها در زمینه تکنولوژی وجود دارد و روز‌به‌روز بیشتر می‌شود، اما برخی از آن‌ها با شکست مواجه شده یا می‌شوند.

علم و فناوری به ویژه با وجود بسیاری از نوآوری‌ها مانند رایانه، تصویربرداری دیجیتال و کشف روش‌های درمانی مدرن برای برخی از بیماری‌ها به توسعه زندگی مدرن کمک کرده و زندگی بدون این پیشرفت‌ها بسیار دشوار است. هنوز هم تحولات و نوآوری‌ها در زمینه تکنولوژی وجود دارد و روز‌به‌روز بیشتر می‌شود، اما برخی از آن‌ها با شکست مواجه شده یا می‌شوند.

شکست ویندوز Vista
بسیاری از کسانی که از رایانه‌های شخصی یا لپ‌تاپ استفاده می‌کنند با سیستم ویندوز ویستا کار نمی‌کنند، زیرا این نسخه آ‌ن‌قدر بد است که هیچکس دوست ندارد با آن کار کند. ویندوز ویستا ۳۰ ژانویه ۲۰۰۷ راه‌اندازی شد و مطبوعات کمپین‌های تبلیغاتی علیه آن برگزار کردند تا به کاربران بگویند از آن استفاده نکنند. ویندوز ویستا یک نسخه بسیار کند و بد است و سرعت آن از ویندوز XP که به عنوان یک سیستم عامل قدرتمند شناخته می‌شود کمتر است. کاربران و مصرف‌کنندگان در شرکت‌های بزرگ از استفاده از ویندوز ویستا خودداری کردند و مایکروسافت از تصمیم خود برای حذف ویندوز XP عقب نشینی و در عوض ویندوز ۷ را منتشر کرد که مورد استقبال کاربران قرار گرفت.

استفاده از هم‌جوشی سرد برای تولید انرژی
انرژی هسته‌ای منظم به شکافت هسته‌ای و تقسیم اتم‌ها بستگی دارد، در حالی که واکنش هسته‌ای کم انرژی، به نام همجوشی سرد به همجوشی هسته‌های اتمی برای تولید انرژی احتیاج دارد و در صورت استفاده صحیح، انرژی بی‌پایان در مقایسه با انرژی موجود تولید خواهدشد. استنلی و مارتین فلیشمن روز ۲۳ مارس ۱۹۸۹ اعلام کردند که فرایند هم‌جوشی سرد را انجام می‌دهند. در حالی که مردم فکر می‌کردند این ادعا یک حقه بزرگ است و همین موضوع باعث از بین رفتن شهرت آنها نیز شد.

محاسبه‌های دقیق رایانه اینتل
رایانه‌ها در انجام بسیاری از محاسبات پیچیده ریاضی عملکرد بهتری نسبت به انسان داشته و دارند. در سال ۱۹۹۴ میلادی یک‌سری پردازنده مرکزی اینتل با یک سیستم حسابداری معیوب در پردازنده مرکزی کشف شد و نتایج نادرستی را در رقم اعشار دهم و بالاتر به بار آورد و به نظر می‌رسد که رایانه‌ها نیز می‌توانند خطا‌های زیادی داشته باشند.

استفاده ایمن از انرژی هسته ای
شکاف اتمی کمک زیادی به تغییر جنگ جهانی دوم کرده و نمونه‌هایی از وجود این تغییر ظهور بمب‌های اتمی به‌ویژه بمب هیروشیما و ناگازاکی است که منجر به نابودی مردم در سال ۱۹۴۵ میلادی شد. پس از پایان جنگ، کشور‌های سراسر جهان برای تأمین انرژی پاک و توانایی استقلال سیاسی سعی در دستیابی به این فناوری داشته و دارند.

اما فاجعه‌هایی به نام فاجعه نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل در سال ۱۹۸۶ میلادی و فروپاشی نیروگاه هسته‌ای فوکوشیما در سال ۲۰۱۱ میلادی پدیدار و منجر به شیوع بیماری‌ها و مرگ‌ومیر‌های بسیاری شدند و همین موضوع باعث شد کشور‌ها در اتکا به این مسئله تجدیدنظر کنند و به دنبال استفاده سالم از این انرژی باشند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

درباره نویسنده

پست های مرتبط

پاسخ دهید


خبرگزاری هرانا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Type The Green Captcha Characters Below.